Annonce
AC Horsens

AC Horsens forventer 6000 tilskuere til Brøndby-kamp

Brøndbytilhængerne må ikke komme ind til kampen på søndag i Horsens, så der er ekstra visitationszoner, som alle tilskuerer skal igennem for at komme ind på Casa Arena Horsens. Foto: Henning Bagger / Scanpix
Alle tilskuere skal gennem ekstra visitationszoner, fordi Brøndby-fans ikke må komme ind til kampen.

Horsens: Sidst AC Horsens og Brøndby mødtes på Casa Arena Horsens var der udsolgt, og kampen gik over i superligahistorien, som det opgør, der kostede Brøndby mesterskabet. På søndag mødes de to hold igen, men det bliver uden Brøndby-tilhængere. Som en konsekvens af uroen efter kampen tilbage i maj sidste år, er Brøndby blevet straffet med en kamp i Horsens uden adgang for Brøndby-fans.

Alligevel forventer AC Horsens' direktør Kristian Nielsen et stort rykind.

- Vi forventer, at der kommer 5000-6000 tilskuere og måske flere alt afhængig af vejrudsigten, siger Kristian Nielsen.

På grund af forbuddet mod Brøndbytilhængere på Casa Arena Horsens skal alle tilskuere gennem en udvidet visitationszone.

- Vi åbner for adgang til stadion halvanden time før kampstart - en halv time tidligere end normalt - for at have tid til at få alle lukket ind. Der vil være en mere grundig visitation af alle tilskuere, siger Kristian Nielsen.

Det giver sig selv, at man ikke kan komme ind på stadion iført Brøndby-merchandise. Der vil heller ikke været noget udebaneafsnit, men derfor kan AC Horsens ikke være sikker på, at Brøndby-tilhængere ikke har købt billet.

- Der vil være en række vagter fra Brøndby til stede for at hjælpe os med at få afvist folk, siger Kristian Nielsen.

Annonce

Jeg er uforstående over for, at det er os, der ender med at skulle mærke konsekvensen og skal håndtere straffen ved at bruge kræfter på at holde Brøndbyfansene væk. Jeg er sikker på, at vi kunne have haft en fodboldfest på søndag også med Brøndby-tilskuere på stadion.

Kristian Nielsen.

Direktør ærgrer sig

Brøndby har for at holde tilhængerne hjemme arrangeret et storskærms-arrangement, ligesom klubbens fanklub har opfordret folk til at blive væk fra Horsens.

- Hvis Brøndby scorer og nogle tilskuere jubler, bliver de så smidt ud af stadion?

- Det kan jeg ikke svare på. Det vil være en konkret vurdering fra vores sikkerhedsansvarlige, hvordan den slags evtuelt skal håndteres. Det handler først og fremmest om, at vi skal have afviklet kampen, så det er trygt for alle at være på stadion, siger Kristian Nielsen.

AC Horsens-direktøren ærgrer sig stadig over, at det i det hele taget er endt med, at Brøndby bliver straffet med ikke at have tilskuere med til Horsens. AC Horsens mister store indtægter på dommen, og klubben har samtidig fået en stor ekstra opgave i at holde Brøndby-tilhængere ude fra stadion.

- Der skal ikke herske tvivl om, at vi er stærke modstandere af det, der skete til kampen i maj med uro blandt Brøndby-tilhængerne, men jeg er uforstående over for, at det er os, der ender med at skulle mærke konsekvensen og skal håndtere straffen ved at bruge kræfter på at holde Brøndbyfansene væk. Jeg er sikker på, at vi kunne have haft en fodboldfest på søndag også med Brøndby-tilskuere på stadion, siger Kristian Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

112

Flere byggepladser udsat for tyverier

Annonce