Annonce
AC Horsens

AC Horsens' formand meget tilfreds med spillersalg

Bo Pinholt er meget tilfreds med, at AC's spillere kan blive solgt til udlandet via en af de fire største danske klubber. Arkivfoto: Søren E. Alwan

- Vi kunne ikke have tjent lige så meget, hvis vi selv skulle sælge Bubacarr Sanneh til udlandet, siger AC-formand Bo Pinholt.

Horsens: AC Horsens' formand Bo Pinholt var i højt humør før fredagens hjemmekamp.

- Det har været en stor gevinst for klubbens økonomi, at FC Midtjylland har solgt Bubacarr Sanneh til Anderlecht, siger AC Horsens-formand Bo Pinholt.

- Vi har valgt den strategi, at vi kan få mere ved at sælge vore spillere ved at sælge dem til en af de fire største klubber. De agenter, vi arbejder med, kunne aldrig få så store beløb for vore spillere. Sådan er mekanismerne.

- Vi har også andel i videresalg på Ayo Okoson og Jesse Joronen, og det er fantastisk at tænke på. For fire år siden sad vi her i Forum Horsens og kunne være gået konkurs, hvis vi havde fået solgt Frederik Rønnow til Brøndby, og hvis vi ikke var sluppet af med vore udgifter til loungen.

- Nu har vi haft flere gode salg, som skæpper godt i kassen. Vi fik skabt en egenkapital på 10 millioner kroner, og nu får vi forbedret egenkapital endnu mere. Det betyder, at vi selv kan træffe beslutningen om, hvorvidt vi vil investere i de spillere, Bo Henriksen peger på.

- Det har jo vist sig at være en god forretning at hente unge spillere til AC Horsens og sælge dem videre, siger Bo Pinholt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce