Annonce
AC Horsens

AC Horsens forlænger med central stopper

Malte Kiilerich og AC Horsens har nu papir på hinanden frem til sommeren 2025. Arkivfoto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Malte Kiilerich forlænger sin kontrakt med AC Horsens frem til sommeren 2025.

Horsens: AC Horsens står med det ene ben i 1. division, inden de 10 sidste kampe i nedrykningsspillet går i gang i slutningen af påsken. AC Horsens' situation betyder, at klubben er nødt til at arbejde med to planer i forhold til fremtiden, der både kan byde på superliga og 1. division.

Det har dog ikke forhindret Malte Kiilerich i at skrive under på en ny kontrakt med klubben. Han blev hentet ind fra Hvidovre som afløser for Mads Juel Andersen i sommeren 2019, og han har stadig godt et år tilbage af kontrakten fra den gang, men nu er parterne blevet enige om at forlænge samarbejdet, så Malte Kiilerich og AC Horsens har papir på hinanden frem til sommeren 2025.

Udsigten til en nedrykning har ikke skræmt Malte Kiilerich væk fra forhandlingsbordet.

- Jeg har det godt i AC Horsens, for der er mange gode folk i og omkring klubben, og vi har gang i et spændende projekt. Vi har en stærk trup, der har potentiale til mere, end vi viser i øjeblikket, og jeg kan sagtens se mig i projektet og være med til at bygge op igen, hvis det ender med det, siger Malte Kiilerich.

Annonce

Overskud og ro

Sportschef Niels Erik Søndergård ser også frem til samarbejdet.

- Det er utroligt positivt, at vi på trods af vores nuværende situation i bunden af superligaen kan forlænge med en stamspiller, og det siger noget om, at Malte tror på projektet i AC Horsens, siger  Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse.

Cheftræner Jens Berthel Askou har haft muligheden for at arbejde med Malte Kiiilerich siden januar, og han er godt tilfreds med forsvarsspilleren, der primært er blevet brugt centralt i det nye tre-mands-forsvar, som Jens Berthel Askou foretrække.

- Specielt i foråret har han fortsat sin gode udvikling i en svær tid for klubben. Han er trådt i karakter og spiller med overskud og ro, og han har stadig et godt udviklingspotentiale. Han tager de rigtige skridt på baggrund af en solid og seriøs tilgang til tingene, og han bliver kun endnu dygtigere, siger Jens Berthel Askou.


Jeg kan sagtens se mig i projektet og være med til at bygge op igen, hvis det ender med det.

Malte Kiilerich
Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Stigende smittetryk bekymrer: Nu bliver Bytorv Horsens coronatest-sted

AC Horsens

Se videoanalyse og kampens højdepunkter: AC Horsens faldt til jorden i bundopgøret

Annonce