Annonce
AC Horsens

AC Horsens forlænger med Bo Henriksens assistent

Mikkel Jespersen fortsætter som individuel træner og rekrutteringsansvarlig i AC Horsens i den kommende sæson.  Foto: Morten Pape
Mikkel Jespersen fortsætter som en del af teamet omkring Bo Henriksen i den kommende sæson. Han får også titel af rekrutteringsansvarlig.

Horsens: Staben omkring manager Bo Henriksen svinder ind til den kommende sæson, når Thomas Kortegaard forsvinder. Til gengæld fortsætter Mikkel Jespersen i rollen som både assistenttræner og rekrutteringsansvarlig.

Mikkel Jespersen var med til at rykke AC Horsens op i Superligaen som spiller, og han havde en vigtig andel i, at det lykkedes at blive oppe i den bedste række sæsonen efter oprykningen, da han lavede et brag af et mål i Hjørring, som endte med at sikre AC Horsens overlevelse i den afgørende playoff-kamp mod Vendsyssel.

Siden har han spillet i Viborg og Skive, men han har også haft en rolle i forhold til at kigge efter nye spillere for Bo Henriksen i det seneste år.

Den del bliver nu yderligere udvidet, da han får titel af rekrutteringsansvarlig, og samtidig er Mikkel Jespersen jævnligt med på træningsbanen.

- Vi kendte jo Mikkel Jespersen godt i forvejen, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde store forventninger til ham i trænerteamet qua hans menneskelige kvaliteter og fodboldfaglige kundskaber, og dem har han til fulde indfriet, siger fortæller Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

Mikkel Jespersen glæder sig til at fortsætte som træner.

- Jeg er glad for at fortsætte i trænerteamet, for jeg brænder virkelig for det, og vi har gang i noget fedt. Det har været et lærerigt år, hvor jeg startede som scout og individuel træner, og jeg har været meget med omkring trænerrollen, siger Mikkel Jespersen.

- Jeg blev desværre ramt af en knæskade og var væk fra januar og frem til efter coronapausen, og det var selvfølgelig ærgerligt, men det har været én stor succesoplevelse efter coronapausen, hvor vi har arbejdet med sultne spillere, der er blevet bedre som hold. Jeg glæder mig til at fortsætte, siger Mikkel Jespersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce