Annonce
AC Horsens

AC Horsens fightede sig til et point i Hobro

Det var en rodet forstilling mellem AC Horsens og Hobro. Kampen sluttede meget passende 0-0. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Hobro: Som ventet blev kampen mellem Hobro og AC Horsens aldrig den store nydelse. Det var fight, fight og atter fight. Det gav en kamp med få målchancer, og derfor var det meget passende, at opgøret sluttede 0-0.

Med uafgjort er afstanden intakt mellem de to hold, så AC Horsens stadig har et forspring på seks point til Hobro.

Hobro åbnede med en kæmpe chance i det 2. minut til Julian Kristoffersen, men Matej Delac var vågen og leverede en god redning. Hobro havde flere afslutninger i det første kvarter, men AC Horsens slap med skrækken.

Efter 32 minutter kom AC Horsens' første farlige forsøg. Malte Kiilerich drejede omkring sig selv og fik afsluttet, men Jesper Rask i Hobro-målet var vågen.

I tillægsminutterne til første halvleg fik Rune Frantsen afsluttet, men bolden strøg i sidenettet. Hallur Hansson måtte udgå med en skade, og efter han havde forladt banen fik AC Horsens bedre fat i opgøret. Det hjalp, at Bjarke Jacobsen blev skubbet op på den centrale midtbane som et defensivt anker foran forsvarskæden.

AC Horsens åbnede anden halvleg med en stor chance til Louka Prip, men hans forsøg med det kolde højreben gik forbi mål. Malte Kiilerich fulgte op med et godt hovedstød i det 49. minut, men Jesper Rask fik vippet afslutningen over mål.

Hobro svarede igen med et par afslutninger et godt stykke over mål.

Rune Frantsen var tæt på at slippe fri på en god aflevering i dybden af Bjarke Jacobsen, men AC-spilleren trådte i bolden, inden det blev farligt.

Det var anderledes farligt, da Louka Prip forsøgte sig med et frispark, men Jesper Rask i Hobro-målet fik akkurat skubbet bolden ud til hjørnespark.

Hobro fik lagt pres på AC Horsens i slutfasen, men Matej Delac var vågen i flere situationer.

Bo Henriksen havde ændret på en enkelt plads i startopstillingen i forhold til de 11, der var med til at besejre OB med 2-1. Nicolai Brock-Madsen blev syg op til kampen, og han blev erstattet af Peter Therkildsen.

Alexander Ludwig, der var ude med karantæne i kampen mod OB, måtte tage plads på bænken. Dermed fik Bjarke Jacobsen en ny kamp i midterforsvaret som makker til Malte Kiilerich.

De to holds startopstillinger:

Hobro: Jesper Rask, Jesper Bøge, Anel Ahmedhodzic, Rasmus Minor Petersen, Mathias Haarup, Mikkel Pedersen, Jonas Damborg, Christian Cappis, Edgar Babayan, Julian Kristoffersen, Pål Alexander Kirkevold.

AC Horsens: Matej Delac, Peter Nymann, Malte Kiilerich, Bjarke Jacobsen, Michael Lumb, Louka Prip, Ayo Okosun, Hallur Hansson, Jonas Thorsen, Peter Therkildsen, Rune Frantsen.

AC Horsens spiller efterårets sidste kamp søndag den 15. december kl. 12 hjemme mod Sønderjyske.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Lettet chauffør efter krav om mundbind i bybusserne i Horsens: Bedre sent end aldrig

Horsens

HIC henter stor amerikaner

Annonce