Annonce
Horsens

AC Horsens' fanklub har problemer

Arkivfoto: Ole Nielsen/Scanpix
Ekstraordinært møde i fanklubben på torsdag - de bliver nødt til at flytte væk fra de nuværende lokaler.
Annonce

Horsens: AC Horsens' fanklub har store problemer, og klubben står foran flytning.

Huslejen til Horsens Kommune på 33.000 kroner hver tredje måned er en bombe under fanklubben og dens faste tilhørssten på hjørnet ved Casa Arena i Horsens.

Derfor har formanden Jan Dybdal indkaldt til ekstraordinært møde på torsdag kl.19.

- Vi har 75 medlemmer og kan ikke fortsætte med en så stor husleje. Corona'en har gjort det ekstra svært, fordi der ikke har været tilskuere, og det er gået alvorligt ud over vort salg på stadion, siger Jan Dybdal.

- Horsens Kommune vil ikke hjælpe os ved at sætte huslejen ned, men AC Horsens er klar til at overtage vore lokaler.- Det betyder blot, at de bliver brugt til noget helt andet.

- Vi er ikke tilfreds med den måde, AC Horsens behandler os på. Der er ikke meget hjælp at hente for os. Vi så gerne, at de ville støtte os og AC Horsens-navnet. Vi har en god dialog med Kristan Nielsen. Vi har brug for et lokale på stadion, hvor vi kan samles til kampene og sælge til alle tilskuere.

- Formålet med torsdagens møde er fremlægge de planer, vi har for en flytning, og så må vi se, hvordan folk reagerer. Der er ingen folk på valg, og vi har ingen planer om at nedlægge fanklubben, men vi har nogle problemer, vi skal have løst, for vi har ikke råd til at fortsætte med vort lejemål ret meget længere, siger Jan Dybdal.

Han har været formand for fanklubben i et år.

AC Horsens' fanklub havde mere end 600 medlemmer. Nu er der 75.

- Vi toppede, da vi spillede Europa Cup-fodbold, men vi mistede mange, da vi rykkede ned, og de er ikke vendt tilbage, efter at vi er rykket op igen, siger Jan Dybdal.

Det har ikke været muligt at fange AC Horsens' direktør Kristian Nielsen for en reaktion.

Annonce
Annonce
Horsens

HFS testede nye spillere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Horsens

Danish Crown tester dagligt 1330 ansatte, men chauffører går fri: Vi har indført et system, som minimerer fysisk kontakt

Annonce