Annonce
AC Horsens

AC Horsens får licenspenge fra DBU lidt tidligere

AC Horsens' direktør Kristian Nielsen roser DBU. Foto: Morten Pape
DBU rykker licensudbetalingen fra juni frem.

Horsens: Dansk fodbold er lukket ned. Det rammer fans, spillere og frivillige, der i disse uger har fået vendt hverdagen på hovedet, nu hvor bolden står stille. Men det rammer også klubberne, som i denne tid kæmper for at få økonomien til at hænge sammen.

Derfor er licensudbetalingen fra DBU for licensårets 4. kvartal fremrykket for en række danske klubber, så de modtager licensudbetalingen i denne uge i stedet for i juni. Det drejer sig om ungdomseliteklubberne på pige- og drengesiden.

På pigesiden er det 13 klubber, der alle kommer til at modtage licensudbetalingen. Det samlede beløb, der bliver fordelt og sendt ud til klubberne, er godt 500.000 kroner. På drengesiden er der 40 licensklubber, som får godt 2.200.000 kroner fordelt mellem sig. Det er midler, klubberne modtager i en tid, da andre indtægter udebliver, og det er en forskel, der kan mærkes, fortæller AC Horsens-direktør Kristian Nielsen til DBU's hjemmeside.

- I en tid, da det handler om at passe på hinanden, er det et fantastisk signal, DBU sender, ved at fremrykke licensudbetalingerne. Det symboliserer et stærkt sammenhold mellem forbund og klubber i en for alle udfordrende tid. For os klubber, der prioriterer talentudvikling, er dette et positivt tiltag, som bidrager til, at vi alle kan komme så godt som muligt ud på den anden side, siger AC's direktør til hjemmesiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce