Annonce
AC Horsens

AC Horsens er stadig i superligaen i forhold til talentudvikling

Head of Coaching, Claus Troelsen glæder sig over, at AC Horsens nu har papir på at være den 12. bedste til talentudvikling i Danmark. Foto: AC  Horsens
AC Horsens er i følge DBU den 12. bedste klub i Danmark til talentudvikling

Horsens: AC Horsens har de seneste år investeret mange penge i talentudviklingen. For et år siden betød det, at klubben for første gang i historien kom ind i det gode selskab, der er sikret adgang til de bedste liga-rækker i U15-, U17- og U19-årgangene.

Dengang var AC Horsens placeret som nummer 13, og nu er klubben avanceret til en 12. plads.

DBU's rangering toppes af FC Nordsjælland og FC København. Der er 14 klubber med i de bedste ligaer, og med 12. pladsen holder AC Horsens Esbjerg og Sønderjyske under sig. Lokalrivalerne fra VB er på 11. pladsen i systemet, der vægter klubberne ud fra en stribe parametre. Det handler ud over sportsligt niveau om rammerne omkring talentudviklingen i form af trænerstab, tilbud om alt fra fysisk træning til mental træning og en stribe andre punkter.

Annonce

- Vi er glade for og stolte over, at vores kontinuerlige arbejde endnu engang har båret frugt, og fremgangen er et udtryk for et virkelig stærkt talentmiljø, hvor der bliver arbejdet hårdt og målrettet hele vejen rundt i klubben, siger Head of Coaching, Claus Troelsen i en pressemeddelelse.

- Det er en stor bedrift for os, at vi nu er i top 12 i Danmark, men det er også vigtigt for mig at understrege, at vi ikke er i mål. Vi skal og vil mere, og vi er på rette vej, for vi har igen rykket os på alle syv områder. Vi skal være state of the art inden for talentudvikling i Danmark i forhold til vores måde at arbejde med de unge mennesker på, siger Claus Troelsen

- Jens Berthel Askou er forholdsvis ny som cheftræner i AC Horsens, men han har også været med til at sætte sit aftryk på den gule talentudvikling, og vi har en rigtig god dialog om tingene.

Seks spillere fra AC Horsens' ungdomsafdeling har fået debut i Superligaen i denne sæson. Tre af dem var i den sidste kamp mod OB, da førsteholdstruppen var hårdt ramt af skader og coronasmitte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Annonce