Annonce
Sport

AC Horsens: Derfor ville vi have Skive-angriber

Foto: AC Horsens
Annonce
FODBOLD - AC Horsens har indtil nu mest brugt tid på at sige farvel til spillere, men nu begynder strømmen at vende. I morges sagde AC Horsens goddag til Mikkel Jespersen.

LÆS: AC Horsens scorer gratis topscorer

Han var til lægetjek for derefter at skrive under på en et-årig kontrakt.

Mikkel Jespersen har de seneste sæsoner spillet i Skive, dels som kantspiller, dels som hængende angriber, eller 10'er-positionen som det hedder på moderne fodbolddansk.

Fra den position blev han topscorer med ni mål for Skive.
Annonce

Makker til Finnbogason

- Mikkel Jespersen kan dække flere pladser, men vi har hentet ham til AC Horsens primært for at udfylde en rolle som angriber bagved Kjartan Finnbogason. Vi har manglet en spiller til den position, og det får vi med Mikkel Jespersen, siger Søren Jochumsen fra AC Horsens' sportslige udvalg.

- Det er svært at finde spillere, der kan lave mål, men Mikkel Jespersen har i den seneste sæson haft et fint scoringsgennemsnit, og den type offensive spillere er der rift om, siger Søren Jochumsen.

Mikkel Jespersen har i første omgang fået en et-årig kontrakt, og han er skiftet til AC Horsens på en fri transfer.

LÆS: Bo Henriksen: Derfor får vi ny målmand

AC Horsens sagde tidligere på måneden farvel til angriberen Jude Nworuh. Dermed har træner Bo Henriksen reelt kun André Bjerregaard som makker til forårets målsluger Kjartan Finnbogason. Martin Lund og Troels Kløve har også været benyttet på pladsen. Troels Kløve har fungeret bedst af de to, men han er solgt til Sønderjyske.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce