Annonce
AC Horsens

AC Horsens' cheftræner siger nej til spillersalg: Derfor skal profilerne skal spille sæsonen færdig i gult

James Gomez er en af de spillere, der tiltrækker sig opmærksomhed fra andre klubber, men AC Horsens' cheftræner Jens Berthel Askou vil ikke være med til at sælge ud blandt profilerne. Foto: Mads Dalegaard
Jens Berthel Askou forventer først, at eventuel tilgang falder på plads sidst i transfervinduet.

Horsens: AC Horsens er som alle andre klubber i gang med at forberede transfervinduet i januar, og i modsætning til for et halvt år siden er der lagt op til et roligt et af slagsen.

Alle klubber går selvsagt efter at komme styrket ud af hvert eneste transfervindue, og med AC Horsens kapløb mod oprykning til Superligaen er det altafgørende, at sportschef Niels Erik Søndergård leverer varen først i det nye år.

AC Horsens lever blandt andet af at sælge spillere, men cheftræner Jens Berthel Askou er klar i mælet på det punkt.

Annonce

- Vi har ikke planer om at skulle af med nogen af vores vigtige spillere. Profilerne skal spille sæsonen færdig for os, siger Jens Berthel Askou.

Der er ingen tvivl om, at en spiller som James Gomez tiltrækker sig opmærksomhed fra andre klubber, ligesom Casper Tengstedt som topscorer i 1. division også bliver fulgt nøje.

- Vi havde et fint transfervindue i sommers, hvor der blev solgt for mere, end der var budgetteret med, så vi skal ikke sælge spillere her og nu. De skal bruges til at sikre os oprykning, siger cheftræneren.

Det ligger i kortene, at AC Horsens skal skille sig af med et par spillere formentlig i form af udlejning.

Mikkel Qvist har for eksempel fået at vide, at han gerne må se sig om efter en ny klub. Muamer Brajanac og Agust Hlynsson er andre potentielle emner til en udlejning.

- Det vigtigste lige nu er, at vi har en god og stærk trup, som vi ikke har et akut behov for at supplere. Jeg tror på, at vi kan få endnu mere ud af de spillere, vi allerede har i truppen, siger Jens Berthel Askou.

Ingen grund til hast

Med sommerens lange transfervindue gik der lang tid, inden han fik samlet den trup, som lige nu overvintrer på fjerdepladsen i 1. division.

- Vi begynder vores forberedelser først i det nye år, og så forventer jeg, at vi skal bruge lidt tid på at blive klogere i forhold til, hvad vi vil. Hvis vi skal have spillere ind, skal de kunne løfte det hele. Det skal være spillere, der kan se sig som en del af vores nuværende trup, siger Jens Berthel Askou.

- For et halvt år siden havde vi travlt. Nu har vi en velfungerende og homogen trup, hvor vi kan se tiden an og finde den eller de spillere, vi kan se passer ind. I en vinterpause er der ofte spillere, der døjer med småting, andre falder måske lidt i niveau, mens andre pludselig løfter sig. Alt det har vi tid til at følge og tage med i vores overvejelser, sige Jens Berthel Askou.

Vinterens transfervindue lukker med udgangen af januar, og først derefter tager AC Horsens på træningslejr.

- Vi har næsten en måned til at forberede os, efter transfervinduet er lukket, og det er blot endnu en grund til ikke at forhaste sig, siger AC Horsens-træneren.

For et halvt år siden havde vi travlt. Nu har vi en velfungerende og homogen trup, hvor vi kan se tiden an og finde den eller de spillere, vi kan se passer ind

Jens Berthel AskouAnnonce
Horsens For abonnenter

Gittes varmeregning er steget med over 150 procent: Vores økonomi er en lille smule stram lige nu...

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Peter Sørensen sår tvivl om parkeringshus ved banegården efter skrotning af plan for godsbaneareal - Martin Ravn er helt tryg

Horsens For abonnenter

Stor jordhandel sender årelange forberedelser til nyt boligområde i papirkurven

Kultur

Fra hippie-miljø i Aarhus til sognepræst i Hedensted

Brædstrup

De ældre skal i bevægelse: Nu kommer der gode gåstier i skoven

USA slår alarm: Rusland kan angribe Ukraine når som helst

Brev fra Borgen For abonnenter

Flot balance mellem det højtidelige og det folkelige: Dronningen fortjener at blive fejret

Horsens

Coronasmitten buldrer afsted i Horsens: Over 500 smittede det seneste døgn

Odder

Rema-direktør er ude med hård kritik: - Jeg har aldrig mødt en så utroværdig og uvederhæftig person som ham

For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Erhverv

Kom med indenfor - de planlægger åbning til marts og er i fuld gang med at gøre tidligere Hekkenfeldt til et nyt gå i byen-sted

Hedensted For abonnenter

65-årige Allan er veteran i byrådet, men pakkedrenglageret: - Jeg er lige ved at tro, jeg er den yngste

Hedensted

To efterskoler er blevet væltet bagover af coronasmitte: Det eksploderede hen over weekenden

Annonce