Annonce
AC Horsens

AC Horsens' anfører: Det er nok uundgåeligt, men det må ikke fylde for meget

AC Horsens-spillerne forsøger at lade corona-problematikken fylde mindst muligt. Foto: Morten Pape
Janus Drachmann håber snart udelukkende at skulle tænke på det sportslige, og at al snak om corona kan forstumme.

Horsens: AC Horsens har taget hul på forberedelserne til forårets afgørende kampe om oprykning, og anfører Janus Drachmann ser frem til en spændende halvsæson, men ud over det sportslige kommer corona-udviklingen også til at fylde noget på Langmarksvej.

- Det kan ikke undgås at fylde noget hos os spillere. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, men vi prøver at gemme det væk i hverdagen, siger Janus Drachmann.

Han har selv børn, og det har flere andre i truppen også, og det øger risikoen for at blive smittet.

Annonce

- Med børn i institution er det sværere at styre i forhold til dem, der bor alene eller ikke har børn, men vi kan nok heller ikke undgå at få det. Lige nu ligner det et spørgsmål om tid, siger Janus Drachmann.

Flere i AC Horsens-truppen har været smittet eller er blevet det i julepausen, og udsigten til at skulle få afbrudt den kommende træningsperiode frem mod turneringsstarten eller endnu værre gå glip af kampe på grund af corona-smitte er ikke rar.

- Det vil være meget træls at være sendt ud af truppen på den konto både for dem, det går ud over, og hvis vi pludselig mangler mange spillere, vil det gå ud over hele holdet. Alle hold har samme betingelser og kan være uheldige, men det er noget rod for hele sporten, når det sportslige ikke nødvendigvis bliver det afgørende, siger Janus Drachmann.

Sociale begrænsninger

Corona-problematikken sætter også sine begrænsninger i forhold til det sociale. AC Horsens fik i efteråret tilgang af mange nye spillere, men de store ryste-sammen-ture har der ikke været plads til.

- Det vil være fjollet at opsøge noget, så vores bødekassetur kan ikke blive til noget. Vi sidder ekstra tid i omklædningsrummet, og vi får snakket, når vi spiser, men det er svært at lave andet, siger Janus Drachmann.

AC Horsens-truppen har dog været ude for at spille padeltennis og paintball ved lukkede arrangementer.

Næste mulighed for at pleje det sociale bliver på holdets træningslejr i Tyrkiet til februar, hvis den vel at mærke bliver til noget.

Annonce

Et modent udtryk

Det sportslige er trods alt det vigtigste, og her kunne AC Horsens med en god afslutning på efteråret gå på juleferie med en god fornemmelse.

- Vi skal blive bedre på alle parametre i foråret, men hvis vi kan starte foråret, som vi sluttede efteråret, kan jeg ikke forlange mere, siger Janus Drachmann.

- Efteråret blev præget af, at vi var mange nye spillere, men afslutningen viste, at vi er på vej til at blive et mere modent hold. Vi har vist, at vi kan spille på forskellige måder, men det var dejligt at vise mod FC Fredericia, at vi kunne bringe os foran, og så mere eller mindre lukke ned, siger Janus Drachmann med henvisning til 2-0 sejren over konkurrenten.


Vi skal blive bedre på alle parametre i foråret, men hvis vi kan starte foråret, som vi sluttede efteråret, kan jeg ikke forlange mere.

Janus Drachmann
Annonce
Horsens For abonnenter

Gittes varmeregning er steget med over 150 procent: Vores økonomi er en lille smule stram lige nu...

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Peter Sørensen sår tvivl om parkeringshus ved banegården efter skrotning af plan for godsbaneareal - Martin Ravn er helt tryg

Horsens For abonnenter

Stor jordhandel sender årelange forberedelser til nyt boligområde i papirkurven

Brædstrup

De ældre skal i bevægelse: Nu kommer der gode gåstier i skoven

Erhverv

Kom med indenfor - de planlægger åbning til marts og er i fuld gang med at gøre tidligere Hekkenfeldt til et nyt gå i byen-sted

USA slår alarm: Rusland kan angribe Ukraine når som helst

Brev fra Borgen For abonnenter

Flot balance mellem det højtidelige og det folkelige: Dronningen fortjener at blive fejret

Horsens

Coronasmitten buldrer afsted i Horsens: Over 500 smittede det seneste døgn

Odder

Rema-direktør er ude med hård kritik: - Jeg har aldrig mødt en så utroværdig og uvederhæftig person som ham

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Hedensted

To efterskoler er blevet væltet bagover af coronasmitte: Det eksploderede hen over weekenden

Hedensted For abonnenter

65-årige Allan er veteran i byrådet, men pakkedrenglageret: - Jeg er lige ved at tro, jeg er den yngste

Erhverv

Overvældende interesse: Her vil John Arne bygge nyt padelcenter med fire baner

Annonce