Annonce
AC Horsens

AC Horsens åbner superligaen ude mod FCK

AC Horsens Jonas Thorsen åbner den nye sæson i Superligaen med en udekamp i Parken mod FCK. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AC Horsens møder flere af de direkte konkurrenter i de første spillerrunder af sæsonen 2018/2019.

Horsens: AC Horsens tager hul på den kommende sæson i Superligaen den 15. juli med en udekamp mod FC København. TV-stationerne skal vælge spilletidspunkt, før kampdagene er endeligt på plads, men da FCK er med i de Europa League er det næsten sikkert, at kampen spilles søndag.

Derefter tager AC Horsens imod Randers hjemme, og i de næste spillerunder venter Sønderjyske ude og Hobro hjemme.

Det er alle tre kampe, hvor AC Horsens kommer op mod direkte konkurrenter, så allerede der vil Bo Henriksen få en god indikation af, hvor hans hold står i den kommende sæson.

I efterårets bliver der spillet frem til den 16. december, hvor AC Horsens slutter med en hjemmekamp mod de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland. For alle kampene gælder det, at tv-stationerne skal have fordelt kampene mellem sig, inden de endelige spilletidspunkter bliver meldt ud.

Superligaen genoptages i foråret den 17. februar, hvor AC Horsens skal en tur til Hobro.

Superligaen består i første omgang af et grundspil på 26 spillerunder, hvor klubberne mødes ude og hjemme. Planlæggerne af programmet har gjort femte og 15. spillerunde til derbyrunder, hvor der satses på lokalopgør rundt om i landet. Det betyder, at kampen mellem VB og AC Horsens i Vejle spilles i 15. spillerunde den 11. november. De to hold mødes også allerede i 8. spillerunde den 2. september i Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Ny tøjbutik åbner i Uldum

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce