Annonce
AC Horsens

AC forstærker defensiven med ny spiller

AC Horsens har forstærket defensiven ved at hente Malte Kiilerich, der tiltræder på en kontrakt fra sommeren 2019. Arkivfoto

Horsens: AC Horsens har forstærket defensiven ved at hente Malte Kiilerich, der tiltræder på en kontrakt fra sommeren 2019. Det skriver AC Horsens i en pressemeddelelse.

23-årige Malte Kiilerich spiller sæsonen færdig for Hvidovre IF og skifter til de gule"på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022.

Bo Henriksen glæder sig til at arbejde med midterforsvareren.

- Vi har fulgt Malte Kiilerich i et stykke tid, og det har bare bekræftet os i, at han har et rigtig højt niveau. Malte har gjort det rigtig godt på et stærkt Hvidovre-hold, og når man præsterer på det niveau, så bliver man interessant for os. Vi har tidligere haft succes med at hente spillere på 22-24 år, og vi er glade for, at vi endnu engang har scoutet en spændende spiller fra 1. division, der har den rigtige alder og niveauet til at spille i Superligaen. Jeg forventer, at han kommer til at kæmpe om en plads i startopstillingen fra sommer, udtaler Bo Henriksen i pressemeddelelsen.

Malte Kiilerich glæder sig til at prøve kræfter med superligafodbold i AC Horsens.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse, når man kan leve af det, man godt kan lide, og jeg glæder mig til at begynde i AC Horsens, for det er en klub, der passer godt til mig som spiller og person. Der er selvfølgelig forskel på 1. division og Superligaen, men jeg skal gøre mig gældende så hurtigt som muligt, og jeg håber, det bliver fra første dag. Det virker til at være en klub med god energi og stemning, og jeg er imponeret af faciliteterne, så jeg har fået et rigtig godt indtryk af AC Horsens, lyder det fra den 23-årige spiller i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce