Annonce
AC Horsens

AC-angriber håber på alle gode gange tre

Nicolai Brock-Madsen scorede to gange i det første opgør mellem AC Horsens og Silkeborg. Han håber at blive klar, så han kan forsøge at gentage bedriften. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Nicolai Brock-Madsen blev testet og er optimistisk før mødet med Silkeborg.
Annonce

Horsens: I de to seneste superligakampe har Nicolai Brock-Madsen måttet lade sig udskifte allerede efter små 20 minutters spil, og nu håber angriberen på alle gode gange tre i forsøget på at spille en hel kamp.

Lørdagens vigtige hjemmekamp mod Silkeborg er målet. I de to klubbers første møde scorede Nicolai Brock-Madsen to gange. Senere blev han ramt af en skade, som kostede en længere pause, og nu er det så problemer med baglåret, der har tvunget ham fra banen mod Lyngby og Esbjerg.

- Fornemmelsen er fin. Der er halvanden dag mere mellem vores kamp i Esbjerg og så mødet med Silkeborg i forhold til pausen mellem Lyngby- og Esbjerg-kampen. Det duer ikke, at vi tre kampe i træk er nødt til at bruge en tidlig udskiftning på mig, men jeg tror, jeg bliver klar, og så er det op til Bo Henriksen, om han vil bruge mig, siger Nicolai Brock-Hansen.

Annonce

Gik ud i tide

Han lavede masser af løb og øvelser med AC Horsens' fysioterapeut uden at kunne mærke noget til skaden til torsdagens træning.

- Jeg kender min krop, og jeg er gået ud begge gange, da jeg mærkede et lille riv, så jeg har passet på mig selv. Der er ingen tvivl om, at hvis jeg havde fortsat i Esbjerg, var det endt med en fibersprængning og en længere pause.

- Nu ved jeg til gengæld, at hvis jeg ikke bliver klar til kampen mod Silkeborg, er det 100 pct. sikkert, at jeg er klar efter landskampspausen, siger Nicolai Brock-Madsen.

Angriberen slår dog fast, at han vil gøre alt for at være med mod Silkeborg.

- Det er en meget vigtig kamp, som vi skal have tre point ud af, og jeg vil jo gerne gentage successen fra den første kamp mod Silkeborg, siger Nicolai Brock-Madsen med henvisning til sine to mål i 3-0 sejren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce