Annonce
AC Horsens

AC-anfører: Sejr giver energi til Silkeborg-kamp

Samson Iyede, Fremad Amager og Alexander Ludwig, AC Horsens kæmper om bolden i Sydbank Pokal opgøret i Sundby Idrætspark mellem Fremad Amager og AC Horsens onsdag den 6. november 2019. (Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019)
Alexander Ludwig bragte AC Horsens på sejrskurs med sin scoring til 1-0 Fremad Amager.
Annonce

Amager: AC Horsens er klar til kvartfinalen i pokalturneringen med en sejr på 3-0 over Fremad Amager fra 1. division.

Det glædede anfører Alexander Ludwig, der allerede har rettet blikket mod den vigtige kamp på lørdag mod Silkeborg i Superligaen.

- Vi har stadig masser af energi til den kamp, og under alle omstændigheder burde det ikke været problem at sætte sig op til så vigtig en kamp. Nu fik vi en sejr, og det giver kun ekstra energi. Det havde været anderledes tungt, hvis vi havde tabt, sagde Alexander Ludwig.

Han bragte selv AC Horsens på 1-0, da han i duel med Fremad Amagers keeper fik sendt bolden i mål.

- Ayo Okosun fik headet bolden på tværs, og så hoppede jeg bare op efter bolden. Jeg kunne mærke, jeg ramte den, og så kunne jeg efterfølgende se, at den nåede ind over målstregen, sagde AC-spilleren.

Hjemmeholdet protesterede voldsomt over målet, men dommer Anders Poulsen godkendte, at Alexander Ludwig gik op i en duel med målmanden.

- Vi fik ikke den bedste start på kampen, selv om vi fulgte vores plan. Det blev bedre, da vi ændrede formation til 4-4-2, og i anden halvleg var vi i kontrol og fik oven i lavet et par flotte mål til 2-0 og 3-0, sagde Alexander Ludwig.

Han var ikke med, da AC Horsens tidligere på sæsonen slog Silkeborg med 3-0, så det var første gang, at han var med til en målfest på et AC Horsens-mandskab, der har haft svært ved at lave mål i Superligaen.

Til foråret venter en kvartfinalen mod Silkeborg.

- Det er en god kamp at kunne se frem mod. Vi har en fifty-fifty chance for at komme i semifinalen, sagde AC-anføreren.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

René blev tilbageholdt for ikke at gå med mundbind: Hvor går grænsen for vagternes beføjelser?

Annonce