Annonce
AC Horsens

AC-anfører er sendt på bænken på ubestemt tid

Mathias Nielsen kommer ikke til at spille træningskampe, før hans fremtid er afklaret. Foto: Ole Nielsen

Mathias Nielsen kommer først tilbage i startopstillingen, hvis han ender med at spille i AC Horsens i foråret.

Horsens: AC Horsens åbnede serien af træningskampe i onsdags med en sejr på 3-1 over FC Fredericia fra 1. division. Manager Bo Henriksen sparede en stribe spillere og bl.a. anfører Mathias Nielsen var fraværende.

Han blev dog ikke sparet men var bevidst valgt fra.

- Vi ved ikke, hvad der sker med Mathias Nielsen, så derfor er det naturligt, at jeg satser på de spillere, jeg er 100 pct. sikre på spiller i AC Horsens i foråret, siger Bo Henriksen.

Mathias Nielsen skifter til sommer til Randers FC, og det kan komme på tale, at han skifter allerede nu, hvis parterne ellers kan blive enige om en overgangssum.

- Det handler ikke om at straffe Mathias Nielsen eller noget, men det giver ingen mening at bruge tid og kræfter på en spiller, som måske ikke er her, siger Bo Henriksen.

- Han kommer ikke til at spille i vores træningskampe, før jeg er helt sikker på, at han også er her i foråret.

- Jeg ved, at Mathias Nielsen vil det bedste for AC Horsens. Han træner godt, og vi gør ham selvfølgelig klar til sæsonstarten. Det kan også godt være, at han får et indhop i en af de næste træningskampe, men de andre spillere er vigtigere lige nu, siger Bo Henriksen.

I testkampen mod FC Fredericia blev Søren Reese og Mads Juel Andersen brugt som stopper-par. Efter Sonni Nattestad har forladt truppen er de truppens eneste fødte midtstoppere ud over Mathias Nielsen.

Det betyder også, at AC Horsens ikke slipper Mathias Nielsen, før en afløser er på plads.

- Jeg brugte træningskampen mod FC Fredericia til at teste flere spillere på nye pladser, og det var bl.a. derfor, at Sivert Heltne Nilsen blev rykket ned i forsvaret i anden halvleg, så han har prøvet det, hvis det bliver aktuelt at bruge ham der, siger Bo Henriksen.

AC Horsens har også spillet kampe med Thomas Kortegaard og Mikkel Qvist i midterforsvaret.

Det handler ikke om at straffe Mathias Nielsen eller noget, for han vil AC Horsens det bedste, men det giver ingen mening at bruge tid og kræfter på en spiller, som måske ikke er her.

Bo Henriksen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ubeboet gård i Stouby hårdt ramt af brand

Annonce