Annonce
Skanderborg

Abdel Aziz og unge stemmer

Et øjebliksbillede fra sidste års grundlovsfest på Himmelbjerget. Pressebillede
Annonce

RY: Den kendte debattør, forfatter og tv-mand Abdel Aziz Mahmoud er hovedtaler, når Ry Højskole, Museum Skanderborg og VisitSkanderborg alias Hotel Democracy inviterer til Grundlovsfest på Himmelbjerget mandag 5. juni.

Årets tema er "Her fra hvor vi står", inspireret af Aarhus som europæisk kulturby og et ønske om at se Danmark, danskerne og demokratiet i en større sammenhæng end den nationale.

Abdel Aziz Mahmoud er 33 år og tidligere udviklingsredaktør på Nordisk Film TV, og han er i øjeblikket en af Danmarks mest kendte og profilerede journalister og vært på DR2. Han er bl.a. kendt for bogen "Hvor taler du flot dansk" fra 2016 og for sin aktive medvirken i utallige debatter. At han har 45.000 følgere på Facebook siger noget om hans rækkevidde.

I pinsen holdes også Børnefolkemødet på FDF Friluftcenter lige ved foden af Himmelbjerget, og Abdel Aziz Mahmoud får følgeskab på talerstolen af to af de helt unge folkemøde-deltagere. De vil komme med deres bud på "Her fra hvor vi står".

Hele arrangementet starter med morgenkaffe og rundstykker og rundes af med en fortælletur om "Frihed, folkelighed og fornøjelse" på Himmelbjerget, anført af museumsinspektør Henrik Bredmose Simonsen.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Horsens

Tirsdagens coronatal i Horsens: Laveste antal nye smittede i over to måneder

Annonce