Annonce
Østjylland

Aarhus United kom sikkert videre i pokalturneringen

June Bøttger blev topscorer for Aarhus United, da de torsdag spillede sig videre til ottendedelsfinalerne i Santander Cup. Arkivfoto: Ole Nielsen
Annonce

HÅNDBOLD: Aarhus United havde torsdag aften ikke de store problemer med at spille sig videre fra 6. runde af Santander Cup. På udebane mod Fredericia fra 2. division, viste ligaholdet hurtigt den forskel, der skal være på den bedste og tredjebedste håndboldrække.

Ved pausen var gæsterne i front med 13 mål, 18-5, og da slutsignalet lød i tHansen Arena viste måltavlen 32-12 til århusianerne.

"Vores egen indsats var på mange måder godkendt. Vi havde blandt andet som mål med kampen, at vi gerne ville holde de tekniske fejl på et minimum, og dette overholdt vi. Vi ville gerne have scoret flere mål, men som sagt stod deres to keepere en god kamp. Nu afventer vi spændt lodtrækningen på onsdag til ottendedelsfinalerne, og nu begynder vi at gå ind i en fase af turneringen, hvor der kommer et meget stærkt hold op som modstander, udtaler cheftræner Heine Eriksen til Aarhus Uniteds facebookprofil.

Topscorer for Aarhus United blev venstrefløjen June Bøttger med seks mål.

Aarhus United tager hul på ligaen 25. august på hjemmebane mod Skanderborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce