Annonce
Horsens HK

Aarhus United er favorit

Emily Baunsgaard var bedste spiller hos Horsens HK i pokalkampen mod Herning-Ikast i fredags. Hun er en af trumferne i Aarhus. Foto: Ole Nielsen
Men vi er ikke uden chance, siger Horsens HK's træner Henrik Okkerstrøm før lørdagens premierekamp i Aarhus.

Horsens: - Aarhus United er favorit, men vi er ikke uden chance.

Det siger HH's træner Henrik Okkerstrøm før lørdagens premierekamp i Aarhus.

Horsens-holdet har gjort det udmærket i træningskampe, og han har fået et spændende hold, der spiller flot angrebshåndbold, men som stadig har sine udfordringer i forsvaret.

- AArhus United er et hold med flere profiler, siger Henrik Okkerstrøm. Bedst er Helene Elmer og Celine Lundbye, og så har de hentet en stærk målmand i Martina Thörn i Randers. Jeg så dem forleden, da de vandt med fire mål over et skadesplaget hold fra Silkeborg/Voel.

Heine Eriksen var cheftræner i Horsens i fire år, og han har været træner for flere danske ungdomslandshold, der er blevet europamestre og verdensmestre. Hans enorme kendskab til ungdomsspillere i flere årgange har gjort ham til en kompetent træner i Aarhus United, og han har kæmpet sig gennem økonomiske trængsler i Aarhus-klubben for at få puslespillet til at gå op.

I sidste sæson overraskede Aarhus United ved at vinde over flere hold, der var bedre placeret, og det bliver interessant at se, hvad hans hold er lavet af i år.

Aarhus United har mistet Nicoline Olsen, Celine Holst Elkjær og Anna Berger Wierzba til Skanderbotg, og Majbritt Toft Hansen, lillesøster til Henrik og René Toft Hansen, er taget til Viborg.

Nye spillere er Marie Aamand Sørensen fra Skanderborg, Martina Thörn ((1 landskampe forSverige) fra Randers, Nora Persson fra Kristianstad, Lile Eilertsen fra Sola, Mathilde Neesgaard fra Team Tvis Holstebro og Annika Meyer fra København.

Horsens Håndboldklub præsenterer ikke færre end otte debutanter. Daniela Gustin, der har spillet 25 landskampe på højre fløj for Sverige, er først klar om to måneder efter sin korsbåndsskade.

Annonce
Kultur For abonnenter

Holder langemand i ro lidt endnu: Det Gule Pakhus håber på, at en "helt" træder ind på scenen

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sjuskede trailerparkeringer på Smedetorv: Spærrer ledige p-pladser for beboerne

Navne For abonnenter

Florin løftede stemningen i hvert rum han indtog: Kom til Danmark for at sikre sin fremtidige familie et bedre liv - og nåede det inden sin alt for tidlige død

Sport

Nyindkøb gav pote: HIC moste BK Amager og kunne endelig rotere spillerne i forløsende storsejr

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

75-årigt kærestepar var blandt ofrene i Kongsberg-angreb

Hedensted For abonnenter

Institutions opkøb af huse bekymrer i landsby: Det er godt, at de er her, men det kan blive for meget

Horsens

17-årig mand opsøgt af større gruppe på egen bopæl og overfaldet med golfkølle: Politiet er talstærkt til stede på Hybenvej

Horsens For abonnenter

Her er området, hvor en ny skov ved Hansted skal rejses: Men hvad med vores udsigter og vores landbrug, spørger lodsejere

Kristendemokraternes formand: Pilen peger på Pape

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Digital sejr ad helvede til: Blæs projekt brugervenlighed i gang

Horsens

Nu bliver Gudenåen genskabt: Første etape bliver 600.000 kr. billigere end forventet

Annonce