Annonce
Østjylland

Aarhus Kommunes kriseledelse er samlet for at drøfte alarmerende corona-udvikling

Aarhus Kommunes kriseledelse er trådt sammen for at drøfte den store stigning i antallet af coronasmittede i Aarhus. Foto: Henning Bagger
Tirsdag middag samledes kriseledelsen i Aarhus Kommune for at drøfte mulige initiativer i kølvandet på den store stigning i antallet af coronasmittede. På mødet deltager en repræsentant for Styrelsen for Patientsikkerhed.
Annonce

AARHUS: Aarhus Kommunes kriseledelse er samlet for at endevende mulige konsekvenser af den store stigning i antallet af coronasmittede i Aarhus.

Kriseledelsen med stadsdirektør Niels Højberg i spidsen trådte tirsdag kort efter middag sammen.

Det sker på et møde, hvor en repræsentant for Styrelsen for Patientsikkerhed også deltager. Medarbejderen fra styrelsen skal give en status på situationen i Aarhus, der i weekenden blev ramt af en markant stigning i antallet af coronasmittede.

Aarhus Kommune oplyser, at kriseledelsen skal drøfte det forhøjede smittetryk i Aarhus og eventuelle initiativer på baggrund af det.

Annonce

Alarmerende weekend

Fra fredag til mandag blev der blevet konstateret 50 nye tilfælde af coronasmittede i Aarhus Kommune.

Det viste tal fra Statens Serum Institut.

De nye tilfælde i Aarhus-området udgjorde en fjerdedel af nye smittede på landsplan, der er på 207. Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut.

Under corona-nedlukningen i foråret var der i eksempelvis ældreplejen indført en lang række forholdsregler, der skulle beskytte såvel ansatte som sårbare borgere mod smitte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce