Annonce
Horsens

Aarhus-investor lægger 36 millioner kroner for ejendom i Kattesund

Ejendommen her i Kattesund er solgt til investeringsselskabet Actus, der har hjemmebane i Aarhus. Nummer 13-21 består af 10 mindre erhvervslejemål i stueplan og 30 lejligheder på 1.-3. sal. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech
Investeringsselskab fra Aarhus har længe haft øje på Horsens og har nu købt hjørneejendom i midtbyen.
Annonce

Horsens: Investeringsselskabet Actus med base i Aarhus har købt ejendommen Kattesund 13-21 i Horsens for 36 millioner kroner.

Det oplyser EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har formidlet salget, i en pressemeddelelse.

Investeringsejendommen består af 40 ejerlejligheder fordelt på 10 mindre erhvervslejemål i stueplan og 30 boliger på 1. til 3. sal. Etagearealet er på knap 3000 kvadratmeter.

Actus har i længere tid holdt øje med Horsens i forhold til investeringer, siger direktør og partner Jesper Horsbøl i pressemeddelelsen:

- Horsens har været igennem en fantastisk udvikling gennem de seneste 20 år. Alt tegner til, at væksten fortsætter i fremtiden, og derfor slog vi til, da vi stødte på denne perle af en ejendom.

Kattesund-ejendommen er Actus' fjerde opkøb i Horsens.

Annonce

Optimale betingelser

Jesper Horsbøl peger endvidere på den centrale beliggenhed tæt på gågade, butikker og cafeer og en havn under transformation kun 800 meter væk som bevæggrunde for investeringen.

EDC Erhvervs Poul Erik Bech peger på, at Horsens med en forventet befolkningstilvækst på knap 18 procent frem mod 2045 er attraktiv for investorer. Byen er ved at overtage rollen som transportcentrum fra Trekantområdet, og vækstbetingelserne gør det optimalt at investere i byen, lyder det i pressemeddelelsen

Ifølge EDC Erhverv fremstår funkis-ejendommen, der er opført i 1937 i røde teglsten, vedligeholdt. 17 af de 30 lejligheder er gennemgribende moderniseret og har indbyggede lukkede altaner mod gaden. De er i størrelsen 67-113 kvadratmeter.

Erhvervslejemålene i stueplan er mindre lejemål i størrelsen 64-70 kvadratmeter - et enkelt af dem er dog 125 kvadratmeter. De er lejet ud til fodplejeklinik, låsesmed, solcenter, antikvitetshandel med videre.

Sådan ser en af lejlighederne i Kattesund ud indefra. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce