Annonce
Østjylland

Aarhus Festuge 2020 er aflyst

Borgmester Jacob Bundsgaard holdt pressemøde om cortonasituationen i sidste uge. Nu aflyser han festugen efter dialog med de statslige myndigheder og Sundheds- og Ældreministeriet. Foto: Michael Drost-Hansen
Statslige myndigheder anbefaler en aflysning.

AARHUS: Aarhus Festuge aflyser alle sine arrangementer.

Borgmester Jacob Bundsgaard har nu efter dialog med de statslige myndigheder og Sundheds- og Ældreministeriet fået en klar anbefaling om at aflyse Aarhus Festuges arrangementer.

- Det er den melding, vi har ventet på. Vi har fået en klar anbefaling om at foretage en aflysning, og det vil vi naturligvis efterkomme. Det er den rigtige beslutning i den nuværende situation, hvor epidemien fortsat hersker i byen. Med den klare anbefaling fra sundhedsmyndighederne træffes beslutningen nu frem for at afvente det planlagte bestyrelsesmøde mandag, siger borgmester Jacob Bundsgaard i en pressemeddelelse.

Aarhus Festuge aflyser dermed alle sine arrangementer.

Radio4 Morgen talte fredag med kommunens rådmand for kultur og borgerservice Rabih Azad Ahmad (R) om aflysningen af festugen og hans egen holdning til sagen, som er vendt 180 grader siden tirsdag. Lyt med her.

Senere på morgenen talte Radio4 med forfatter Nauja Lynge. Hun mener nemlig, at der bør laves arrangementer særligt for unge mennesker, nu hvor festugen er blevet aflyst for alle aarhusianere. Lyt med herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce