Annonce
Kultur

Aarhus-band skriver kontrakt med stort internationalt selskab

Det århusianske metalband Livløs har skrevet under på en aftale med det østrigske pladeselskab Napalm Records. Foto: Nikolaj Bransholm
Annonce

AARHUS: Selvom de bærer navnet Livløs, så er der formentlig godt gang i det århusianske band i disse dage.

Torsdag kunne gruppen, der har hjemme i Aarhus, fortælle, at de har skrevet under på en kontrakt med det østrigske pladeselskab Napalm Records, der hører til blandt de største på verdensplan indenfor rock og metalmusik og har flere større navne på listen over udgivelser.

Nu bliver århusianske Livløs et af dem.

I et opslag på facebook har gruppen løftet sløret for den store nyhed, som ikke bare indebærer udgivelsen af deres kommende plade i 2021, men også føjer gruppen til østrigernes bookingselskab, hvilket burde give gode muligheder for at komme udenlands, når coronavirussen engang slipper sit greb i verdenssamfundet.

På selskabets facebook-profil fortæller Napalms booker Thorsten Harm hvorfor østrigerne har valgt at tage århusianerne ind i folden.

- Lige siden jeg stødte ind i bandets manager i slutningen af 2018, har jeg holdt øje med bandet. I de seneste par år har de arbejdet hårdt og har fået succes i deres hjemland. Nu er det blevet tid til at tage skridtet videre og forsøge sige på internationalt territorie, lyder det fra selskabet, som har 20 års erfaring i bagagen og har udgivet over 600 albums gennem årene.

Fakta

Livløs består af følgende musikere:

  • Niklas Lykke (sanger)
  • Franz Posch (guitar)
  • Kenneth Breinbjerg (guitar)
  • Søren Frambo (bass)
  • Thomas Dannemand (trommer)

Livløs blev dannet tilbage i 2014 og udgav i 2016 deres første EP. To år senere sendte gruppen debutpladen "Into Beyond" på gaden. En udgivelse, der fik ros flere steder.

Nu er gruppen klar til at tage næste skridt og skulle allerede have et nyt album i bagagen. Bandet var i studiet hos producer Jacob Bredahl i efteråret 2019 og skrev i december måned på sociale medier, at pladen nummer to var klar.

Dengang vendte corona op og ned på det hele, men nu ser århusianerne ud til at blive belønnet for deres hårde arbejde og ikke mindst tålmodighed.

- Vi er utroligt stolte over at kunne annoncere, at vi har skrevet under på en aftale med Napalm Records og deres bookingbureau Napalm Events. Med støtte fra disse to, er vi klar til at spænde selen og sende vores kommende plade på gaden, lyder det fra bandet.

Livløs spiller melodisk dødsmetal med inspiration fra den svenske metalscene og nogle af de største amerikanske thrashbands.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?

Annonce