Annonce
Sport

Aalborg Håndbold er ramt af corona før CL-kamp

Aalborgs målvogter Simon Gade (i midten) er ukampdygtig på grund af corona. (Arkivfoto). Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Aalborg Håndbolds målvogter Simon Gade er testet positiv for coronavirus, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Aalborgs håndboldherrer er ramt af corona op til torsdagens Champions League-kamp hjemme mod Celje. Det vides endnu ikke, om kampen kan afvikles.

Målmanden Simon Gade blev testet for corona mandag, og resultatet var positivt, oplyser klubben på sin hjemmeside tirsdag.

- Vi er naturligvis rigtig kede af det på Simons vegne, og spillernes samt stabens ve og vel har højeste prioritet. Han udviser symptomer, men har det efter omstændighederne godt.

- Vi har taget alle forholdsregler undervejs, og vi håber, det har været med til at begrænse det til dette ene smittetilfælde, siger Aalborg-direktør Jan Larsen til klubbens hjemmeside.

Simon Gade var senest med i Aalborgs liganederlag på 31-34 ude til Bjerringbro-Silkeborg (BSH) i lørdags.

- Spillerne har ikke været samlet siden lørdagens kamp mod Bjerringbro-Silkeborg, og de går sammen med trænere og ledere nu i isolation.

- Der vil blive foretaget yderligere test de kommende dage, og disse vil afgøre, hvorvidt torsdagens kamp mod Celje vil blive afviklet, siger Jan Larsen.

Aalborg vil melde nærmere ud, så snart klubben har noget nyt at berette.

Inden torsdagens kamp mod Celje er Aalborg nummer tre i Champions Leagues gruppe B med 14 point efter 13 kampe. Celje er nummer syv med seks point for en kamp færre.

Mens Celje ikke kan rykke hverken op eller ned, så er kampen afgørende for Aalborgs position i gruppen.

Alle hold fra gruppen går videre til knockoutfasen, og placeringen i gruppen har betydning for modstanderen i ottendedelsfinalen.

/ritzau/

Læs nyheden på Aalborgs hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Horsens

Stigende smittetryk bekymrer: Nu bliver Bytorv Horsens coronatest-sted

Annonce