Annonce
Livsstil

"A Quiet Place"

PR-foto

UHD: John Krasinki har med simple midler lavet en medrivende drama-gyser med sig selv og hustruen Emily Blunt i de bærende hovedroller. Ja, de eneste roller, hvis man ser bort fra deres tre børn, der spiller fremragende.

Filmens præmis, at en hver lyd så godt som garanterer en hurtig død, stiller store krav til skuespil, billede og i særlig grad lyd.

Charlotte Bruus Cristensen fortjener kredit for den flotte billedside i "A Quiet Place". Den vil udfordre din skærms evner til at vise sort og detaljer i mørke omgivelser, og som "Jagten" og "Kvinden i toget" er ansigterne i centrum.

Billedet er varmt med en høj detaljegrad, tenderende til at være en smule kornet, og det er både flot og stemningsfuldt.

Lydsiden er ironisk nok essentiel i "A Quiet Place", hvor den sætter stemningen - ikke mindst i sit fravær. UHD-udgivelsens Dolby Atmos-spor er skræmmende godt.

Som eneste ridse i lakken er ekstra-materialet til den magre side. De tre featuretter går bag om historien, lydsiden og de alien-monstre, der jager familien. Særligt den sidste featurette måtte gerne være endnu længere end de otte minutter. (KWH)

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce