Annonce
Livsstil

"A Quiet Place"

PR-foto

UHD: John Krasinki har med simple midler lavet en medrivende drama-gyser med sig selv og hustruen Emily Blunt i de bærende hovedroller. Ja, de eneste roller, hvis man ser bort fra deres tre børn, der spiller fremragende.

Filmens præmis, at en hver lyd så godt som garanterer en hurtig død, stiller store krav til skuespil, billede og i særlig grad lyd.

Charlotte Bruus Cristensen fortjener kredit for den flotte billedside i "A Quiet Place". Den vil udfordre din skærms evner til at vise sort og detaljer i mørke omgivelser, og som "Jagten" og "Kvinden i toget" er ansigterne i centrum.

Billedet er varmt med en høj detaljegrad, tenderende til at være en smule kornet, og det er både flot og stemningsfuldt.

Lydsiden er ironisk nok essentiel i "A Quiet Place", hvor den sætter stemningen - ikke mindst i sit fravær. UHD-udgivelsens Dolby Atmos-spor er skræmmende godt.

Som eneste ridse i lakken er ekstra-materialet til den magre side. De tre featuretter går bag om historien, lydsiden og de alien-monstre, der jager familien. Særligt den sidste featurette måtte gerne være endnu længere end de otte minutter. (KWH)

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce