Hold dine møder i Gangmandens Celle

Det er nu muligt for virksomheder - via hjemmesiden gaest.com - at booke et lokale på Fængslet, når der skal afholdes møder. Fængslet er blandt mere end 400 lokationer i Danmark, hvor virksomheder på timebasis kan leje lokaler til møder. Arkivfoto: Martin Ravn

Hold dine møder i Gangmandens Celle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mødebranchens svar på Airbnb er nu i Horsens, og bl.a. Fængslet er på listen over lokaliteter, man kan vælge til sit næste møde.

Horsens: Rammerne for dit næste møde kan blive noget anderledes, end de plejer, hvis du søger på hjemmesiden Gaest.com.

Den nye tjeneste er mødelokalernes svar på Airbnb, og der er en række forskellige lokaliteter over hele landet at vælge imellem.

I Horsens kan man f.eks. holde møde i Gangmandens Celle i Fængslet. Eller hvad med et møde i den tidligere retsbygning fra 1902 i Rådhusgade?

- Der sker noget, når mødet foregår i uvante og inspirerende rammer, og vi vil gerne slå et slag for, at der holdes langt flere og langt mere spændende møder, siger Anders Mogensen, direktør og co-founder af Gaest.com i en pressemeddelelse.

Der kan bookes mødelokaler mere end 400 forskellige steder i landet, og det er alt fra store hoteller til mindre udbydere, der stiller deres lokaler til rådighed.

Lokalerne kan lejes på timebasis. Det koster f.eks. 550 kr. i timen at leje Stormsalen i den gamle retsbygning.

Hjemmesiden Gaest.com blev lanceret i januar 2017.

Hold dine møder i Gangmandens Celle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce