Annonce
Mærkedage

95-års fødselar er suverænt den leder, der har været aktiv længst i VB

Robert Torntoft ses her ved det seneste møde i VB's seniorklub med foredrag af Per Jørgensen. Foto: Charlotte Adsbøl

Vejle: Den kendte fodboldleder i Vejle Boldklub Robert Torntoft, Solgaven, Vejle, fylder 95 år tirsdag 19. november, og vennerne fra museumsudvalget, hvor Robert Torntoft har været medlem siden starten, har meldt deres ankomst i hans nye hjem, Solgaven.

Robert Torntoft var fodboldleder i Horsens FS og nåede 100 kampe på mellemrækkeholdet i HFS, indtil han i 1951 flyttede til Vejle og overtog Cykelkompagniet i Vejle.

Herefter skiftede han til VB, og han har været med i klubben i en menneskealder. Han er suverænt den leder, der har været aktiv længst i VB, nemlig 60 år.

Han var formand for UK i VB i de gyldne år fra 1971 til 1976, og han har været træner for succesrige ungdomshold og bestyrelsesmedlem i VB i utallige år.

I 1977 blev han formand for oldboys-udvalget, en post, han varetog i næsten 40 år, og i 1993 var han medstifter af VB's seniorklub, hvor han først stoppede som formand for to år siden.

Robert Torntoft er blevet hædret med alle mulige hædersbevisninger, både i JBU, DBU og VB. Han modtog VB's guldnål i 1984.

For et år siden flyttede han fra Kornager i Bredballe til Solgaven. Han mistede det meste af synet, men har klaret sig fint trods sit handicap, og han deltager trofast i møderne i VB's seniorklub, senest ved foredraget med Per Jørgensen for 14 dage siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce