Annonce
Brædstrup

900 så på: Lokalrevy gik rent ind hos publikum

Amatørskuespillerne i Brædstrup Lokalrevy har fået store roser for deres præstationer på scenen. Her ses Hanne Møllegaard og Heidi Gormsen i nummeret "In Heaven", som er et medley af Kim Larsens og Tommy Seebachs mange hits. Arkivfoto

Det er ikke kun de professionelle skuespillere i Pejseshowet, der kan levere god underholdning i Brædstrup. I år trak den lokale revy, Brædstrup Revyen, 900 tilskuere, som alle fik et godt grin.

Brædstrup: Rekord blev det ikke til, men alligevel blev Brædstrup Lokalrevy i år en rigtig publikumstræffer.

Det fortæller Kirsten Olsen fra den lokale revy, som glæder sig over, at ikke færre end 900 publikummer så revyen i løbet af de tre spilledage på Hotel Pejsegården.

- Det er mere end godkendt. Vi er rigtig godt tilfredse. Vi kom godt nok ikke over 1000 gæster, som vi har som målsætning, men vi håber, at de 200 sidste kommer til næste år, siger Kirsten Olsen.

Brædstrup Lokalrevy havde i år indgået et samarbejde med de øvrige mindre revyer i landet, og det betød, at revyen i år kunne byde på flere gode revynumre om generelle emner. Det betød dog samtidig lidt mindre lokalt stof, men det var ikke noget, som påvirkende stemningen hos publikum.

- Jeg synes, det fik fantastisk godt. Skuespillerne var rigtig gode, og både publikum og stemningen var i top. Vi regner derfor med, at vi fortsætter samarbejdet med de andre revyer. Det er en god måde at få nogle gode tekster ind på. Vi mangler generelt nogle gode tekstforfattere i Brædstrup, så hvis man sidder og brænder inde med en god tekst, skal man endelige henvende sig til os, siger Kirsten Olsen.

Annonce

Jeg synes, det fik fantastisk godt. Skuespillerne var rigtig gode, og både publikum og stemningen var i top.

Kirsten Olsen, Brædstrup Lokalrevy

Næste revy starter til sommer

Hele revyholdet vil nu tage en god lang pause, inden holdet til sommer vil tage en smut i sommerhus, hvor næste revy skal planlægges.

- Det kræver mange timer at lave en god revy. Derfor er det godt at få samlet hele holdet, så vi i fællesskab kan begynde at kigge fremad til den næste. Her vil vi gerne have besøg af én, som kan fortælle os om, hvordan man laver en god revy. Det er dog noget, vi søger en sponsor til. Det er godt for fællesskabsfølelsen at tage afsted sammen, siger Kirsten Olsen.

Det er Brædstrup Turist- og Borgerforening, som holder Land & Byfesten, hvor Brædstrup Lokalrevy spiller. Overskuddet fra revyen går derfor til borgerforeningen, hvor pengene går til foreningens faste arrangementer i Brædstrup såsom fastelavnsfest, sankthansaften og meget mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Østjylland

Mængden af unge corona-patienter overrasker sygeplejerske: - De yngre patienter er virkelig bange

Annonce