Annonce
112

83-årig død: Kørte direkte ud foran varebil

En 83-årig mand afgik mandag ved døden efter et færdselsuheld ved Jeksen. Arkivfoto
Sydøstjyllands Politi vil gerne tale med et vidne, der gav førstehjælp til en bilist, der senere afgik ved døden efter et færdselsuheld ved Jeksen.

JEKSEN: En 83-årig mand fra Skanderborg afgik mandag formiddag ved døden, efter han i sin bil kørte direkte ud foran en varebil på Randersvej ved Jeksen.

- Den 83-årige kommer kørende i sin bil fra en p-plads, og han overser tilsyneladende fuldstændig, at der kommer en varebil kørende på Randersvej. De to biler støder sammen, og kort efter dør den 83-årige af sine kvæstelser, fortæller Lars Elmstrøm fra Sydøstjyllands Politi.

Varebilen blev ført af en 31-årig mand fra Haderslev, og han er ifølge politiet fysisk uskadt efter sammenstødet - men meget påvirket psykisk.

I forbindelse med klarlægningen af, hvordan ulykken kunne ske, vil politiet meget gerne tale med en helt bestemt mand, som var på ulykkesstedet.

- Vidner har fortalt os, at en mand i en sort bil kørte lige bag ved varebilen og så ulykken ske. Manden steg ud af bilen efter ulykken, trak den 83-årige ud af bilen og gav ham førstehjælp på stedet. Bilisten forlod dog stedet, da ambulancefolkene ankom. Men vi vil meget gerne tale med ham, så vi opfordrer ham til at kontakte os, siger Lars Elmstrøm.

Ulykken skete mandag formiddag klokken 9.58 ud for virksomheden Hørning Glas på Randersvej i Jeksen.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Budget i Odder: Partier er glade for fuldt låne-stop og vil afdrage på kommunens gæld

Annonce