Annonce
Erhverv

71 boliger skyder op på gammel fabriksgrund: De første beboere er netop flyttet ind

Egedal er stadig mest en byggeplads, men de første beboere er flyttet ind. Foto: Jens Amtoft

Birch Ejendomme er ved at færdiggøre projektet på den gamle fabriksgrund. 15. juni er alle flyttet ind

Egebjerg: Der er fuld gang i byggeriet af 71 boliger på den grund på Egebjergvej i Egebjerg, hvor virksomheden Chemitalic tidligere lå. Området hedder nu Egedal.

Selv om stedet stadig overvejende er en byggeplads, er der fremover også mulighed for at se flyttebiler på grunden. De første boliger er færdige, og tre af boligerne er nu beboede.

Det fortæller Line Krogh Pedersen, udviklingschef for Birch Ejendomme, der har bygget boligerne og nu udlejer dem.

- De første flyttede ind 1. januar. Vi kører løbende indflytning frem til juni. Det vil ske efterhånden, som blokkene bliver bygget færdige. De næste flytter ind 1. februar, og de sidste flytter ind 15. juni, fortæller udviklingschefen.

Annonce

Lige så snart folk har kunnet se bygningerne skyde op, så har interessen været der.

Line Krogh Pedersen, Birch Ejendomme
Byggeriet består af 19 etplansboliger og 52 toplansboliger på 95 til 125 kvm. Kort: Constructa og Birch Ejendomme

Stor interesse

Det er 10 år siden, at virksomheden Chemitalic lukkede. Chemitalic var en printkortfabrik, der måtte lukke på grund af ordrenedgang. Siden har der været talt om, at der skulle bygges boliger på grunden. I 2013 blev fabriksbygningerne revet ned på den 41.000 kvm store grund.

Byggeriet består af 19 etplansboliger og 52 toplansboliger på mellem 95 og 125 kvm Der er tale om seks forskellige typer boliger.

Der har været stor interesse for de 71 boliger, fortæller udviklingschefen.

- Der er netop nu otte boliger, som endnu ikke er lejet ud. Vi har altid held med at få det lejet ud, inden det står færdigt. Så vi må jo have et produkt, der er efterspørgsel på, konstaterer Line Krogh Pedersen.

Birch Ejendomme har base i Silkeborg, og det er første gang, firmaet bygger i Horsens-området.

- Det er jo nyt for os at være i Horsens, så der har vi har gjort lidt mere ud af det markedsføringsmæssige, end vi gør i Silkeborg. Men lige så snart folk har kunnet se bygningerne skyde op, så har interessen været der, siger Line Krogh Pedersen.

Birch Ejendomme har allerede det næste lokale projekt i støbeskeen. I de kommende år skal firmaet bygge 400 lejeboliger på Bygholm Bakker-udstykningen Rantzausbakke.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce