Annonce
Ikast-Brande

67 hold til firmafodbold

Sidste års vindere af herre A-rækken, Præstelundskolen, skal forsøge at forsvare sejren, når der på lørdag endnu engang skal spilles om firmafodboldsmesterskaberne i Brande Hallerne. Arkivfoto: Mikael Lund
Firmafodbold er vokset lidt. Brande Old Boys har fået 67 tilmeldinger.

Brande: Når det på lørdag 22. februar endnu engang går løs med kampen om den lokale firmafodboldtrone, er der 67 hold med i turneringen. Det er et hold mere end sidste år.

Den lille fremgang skyldes flere hold i både dame- og herrerækken, mens mixrækken har oplevet et fald i antallet af tilmeldte hold fra 16 til 10. Her skal der kåres en ny vinder, eftersom sidste års vindere, Jack & Jones 2go, ikke er blandt de tilmeldte hold. Det er Jack & Jones Warriors til gengæld, så det bliver op til dem at forsvare modekoncernens ære i kamp mod hold fra blandt andre Siemens Gamesa, Ikast-Brande Kommune samt Blåhøj Skole og Dalgasskolen.

Med otte hold er antallet af hold i damerækken større end længe set. Her er IBK-tøserne fra Ikast-Brande Kommune forsvarende mestre efter sejr i både 2018 og 2019. Både Bestseller og Give Steel har to hold med i damerækken, som også tæller hold fra Siemens Gamesa, Hosekræmmeren og Dalgasskolen.

Annonce

Flest herrehold

Den helt store række er imidlertid herrerækken, som i år tæller 49 hold. Holdene er inddelt i 12 puljer, hvorfra vinderen går videre i A-rækken, mens nr. 2 fortsætter i socialrækken. De første kampe sættes i gang allerede kl. 07.30, og med i alt 146 programsatte kampe skal der spilles frem til omkring kl. 18.30, før de sidste vindere er fundet. Her er det Præstelundskolen, der skal forsvare ”pokalen med de store ører” efter sidste års finalesejr over Bestseller by Heartland.

Igen i år er der udover pokaler og personlige præmier til de vindende hold masser af spurtpræmier skænket af de lokale butikker og virksomheder. Det bedst udklædte hold kan indkassere en plovmand, og for de yngste, som ikke er helt gamle nok til at deltage i spillet på banen, er der arrangeret legeland i Hal C og gratis adgang til svømmehallen.

Arrangør af firmafodboldmesterskaberne er vanen tro Brande Old Boys.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Antallet af test ligger under ambitionen - årsagen er færre henvisninger lyder det fra regionerne

Horsens

Buketten erstatter festen og blomsterne bringes ud i bilen: Alternative løsninger hitter i havecentrene

Annonce