Annonce
Brædstrup

"65-plusserne" kan mødes igen

- Vi tovholdere har glædet og til at komme i gang igen, siger Peter Als-Jensen, der er med til at arrangere EM65+-møderne i Brædstrup. Foto: Peter Hald
Enlige ældre mænd fra Brædstrup kan nu samles igen til arrangementer.

Brædstrup: Efter en længere ufrivillig corona-pause er det nu igen muligt at arrangere de populære sammenkomster for enlige mænd over 65 år - forkortet EM65+ - i Brædstrup.

Det første møde i rækken finder sted mandag 27. juli klokken 11 i sognehuset på Kirkegade i Brædstrup. Herefter bliver der møde samme sted og samme tidsrum hver anden mandag.

- Vi tovholdere har glædet os til at komme i gang igen med vores sammenkomster. Fremmødet har været rigtig godt - typisk har vi været 20 til 25 stykker hver gang, fortæller, Peter Als-Jensen, der er en af tovholderne og initiativtagerne.

Annonce

Han bidrager selv til mødet mandag 27. juli med at fortælle om en række historiske begivenheder - blandt andet om det berømte meteornedslag i 1908 ved Tunguska i Sibirien og om japanernes angreb i 1941 på den amerikanske flådebase Pearl Harbour.


Fremmødet har været rigtig godt.

Peter Als-Jensen


Enlige Mænd 65+ er et initiativ fra Ældre Sagen i Brædstrup, Horsens Kommune og Horsens Provsti.

Projektet begyndte i december sidste år med møder i Tinghuset, men med menighedsrådets hjælp har arrangørerne fået lov til at benytte lokalerne i sognehuset på Kirkegade 11 i Brædstrup. Det giver mulighed for at invitere endnu flere til arrangementerne.

Formålet med møderne er at skabe trivsel og livskvalitet for enlige ældre mænd, og indtil nu har møderne været godt besøgt.

Andre steder i kommunen er der lignende tiltag. Det anslås, at der er knap 2000 enlige mænd over 65 år i Horsens Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Seneste plus

Annonce