Annonce
Horsens

Bodeling gik helt galt: 62-årig kvinde skudt og dræbt af eksmand foran familiemedlemmer

En bodeling endte lørdag morgen med drab, da en 61-årig mand skød sin tidligere hustru på deres tidligere fælles adresse på Chr. M. Østergaards Vej

Horsens: I forbindelse med en bodeling lørdag morgen skød og dræbte en 61-årig mand sin tidligere hustru på 62 år. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Drabet fandt sted på parrets tidligere fælles adresse i Horsens, hvor manden nu bor.

Sydøstjyllands Politi var lørdag til stede på adressen for at foretage efterforskning herunder tekniske undersøgelser og afhøring af en række vidner, der var til stede under drabet. De pågældende vidner er hovedsageligt familiemedlemmer, der var på adressen i forbindelse med bodelingen, oplyser politiet.

Annonce

Den 61-årige mand blev anholdt straks ved politiets ankomst umiddelbart efter drabet. Han vil søndag morgen blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

Sydøstjyllands Politi forventer, at der ville blive nedlagt påstand om lukkede døre af hensyn til den igangværende efterforskning.

Patrulje nåede ikke frem

Sydøstjyllands Politi modtog lørdag klokken 08.19 et opkald fra et familiemedlem, der sammen med nu dræbte var ankommet til adressen med henblik på at gennemføre en bodeling. Manden og konen flyttede hver til sit midt i januar 2021.

Under samtalen med politiets vagtcentral blev der foretaget en vurdering af konfliktniveauet i den konkrete situation. Vurderingen mundede ud i, at der skulle sendes en patrulje til stedet. Inden politifolkene nåede frem var drabet begået, oplyser politiet.

Sydøstjyllands Politi har straks kontaktet Den Uafhængige Politiklagemyndighed, DUP, med henblik på, at det kan blive vurderet, om Sydøstjyllands Politi burde have handlet anderledes i den aktuelle situation.

Sydøstjyllands Politi havde ved redaktionens slutning ikke yderligere oplysninger til offentligheden om sagen, og henviste til, at sagen er under efterforskning.

Politiet har lørdag været talstærkt til stede på en afspærret Christian M. Østergaardsvej i Horsens. Foto: Ludvig Dittmann
Drabet skete i parrets tidligere fælles hjem på Chr. M. Østergaards Vej, overfor VIA University College. Foto: Ludvig Dittmann
Politiet afspærrede en lang strækning af Chr. M. Østergaards Vej, mens teknikerne arbejdede på stedet. Foto: Ingeborg Faurholt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce