Annonce
Horsens

62-årig faldt om ved Sundhedshuset: Jeg vil så gerne sige tak til dem, der hjalp mig

En 62-årig mand fra Horsens faldt torsdag i sidste uge om ved Horsens Sundhedshus. Nu efterlyser han to unge mennesker, der hjalp ham. Arkivfoto: Morten Pape
En mand fra Horsens efterlyser to unge mennesker, der hjalp ham, da han i sidste uge faldt om. - Uden dem havde jeg virkelig været ilde stedt, siger han.

Horsens: Torsdag 18. februar omkring kl. 12.45 faldt en 62-årig mand fra Horsens om på pladsen ved Horsens Sundhedshus på Grønlandsvej, og den uheldige mand efterlyser nu to unge mennesker, der hjalp ham.

- Jeg faldt meget uheldigt, da jeg var på vej hen for at hente medicin på apoteket i Sundhedshuset. Først troede jeg ikke, det var noget. Men så kunne jeg mærke, den var helt gal. Jeg kunne slet ikke komme op, fortæller den 62-årige til Horsens Folkeblad.

Han lå et stykke tid på jorden, inden to unge mennesker - en mand og en kvinde - henvendte sig til ham og tilbød deres hjælp.

- Det var virkelig et held, at de kom forbi - ellers ved jeg ikke, hvad jeg havde gjort, siger den 62-årige, som ikke ønsker sit navn i avisen.

Annonce

Måtte opereres

De to unge fik ham løftet op fra jorden og ind i en elevator, så han kunne køre op til sin læge, der bor i sundhedshuset.

- Her blev der ringet efter en ambulance, fortæller den 62-årige, der på sygehuset måtte opereres for en brækket hofte.

Han er nu hjemme igen - og er meget ærgerlig over, at han ikke fik sagt tak til de unge mennesker, der hjalp ham. De forsvandt nemlig fra stedet, da han var afleveret hos lægen - og han kender ikke deres navne.

- Uden dem havde jeg virkelig været ilde stedt, og jeg vil så gerne sige dem tak, fordi de hjalp mig, siger han.

Hvis det er dig, der hjalp den 62-årige ved Sundhedshuset - eller hvis du ved, hvem det var - kan du kontakte journalist Anne Birch på abl@hsfo.dk eller tlf. 76 27 20 54, så formidler avisen kontakt til den 62-årige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce