Annonce
Horsens

60 lejeboliger i Lund til 133 mio. kr.: Nu er der dato for byggestart

Formanden for Midtjysk Boligforening, Bjarne Almind Johansen, og forretningsfører Annemette Lehmann Bøgh tror på, at den kommende boligforening i Provstlund vil tiltrække både seniorer og børnefamilier. Arkivfoto

Midtjysk Boligselskab investerer 133,4 mio. kroner i 60 nye lejeboliger i Lund. De første lejere forventes at kunne flytte ind i februar 2020.

Annonce

Lund: Midtjysk Boligselskab har i de seneste år arbejdet på at opføre en ny boligafdeling i Provstlund i den østlige del af Lund, og nu er projektet så langt, at byggeriet kan begynde til september.

Det oplyser forretningsfører i Midtjysk Boligselskab, Annemette Lehmann Bøgh, og hun forventer, at de første lejere kan flytte ind i de nye huse til februar 2020.

Midtjysk Boligselskab ønsker at bygge 30 boliger på 95 kvm med tre værelser samt 30 boliger på 111 kvm med fire værelser.

Husene opføres som dobbelthuse, og der vil være en gårdhave til hvert lejemål. Prisen for det hele forventes at blive på 133,4 mio. kroner, hvoraf Horsens Kommune betaler 10 procent af grundkapitalen.

- Vi etablerer området med et fælleshus, hvilket kommunen heldigvis har accepteret. Det har selvfølgelig gjort byggeriet dyrere, men så får vi også en boligafdeling i den kvalitet, som vi gerne vil tilbyde. Dermed rammer vi den maksimale pris, som hvert hus må koste, siger Annemette Lehmann Bøgh.

Vi havde projektet med på Horsens Messen, og der var en stor interesse for projektet i Lund. De, som var meget interesseret, er kommet på vores almindelige venteliste.

Annemette Lehmann Bøgh, forretningsfører Midtjysk Boligselskab
Sådan vil den nye boligafdeling for Midtjysk Boligselskab i Lund tage sig ud ifølge projektvinderne fra D.A.I. Arkitekterne i Horsens. Pressefoto
Annonce

Stor interesse for nye huse

Det er D.A.I. Arkitekterne i Horsens, som har tegnet husene i den nye boligafdeling på Havemarken i Provstlund, og lejen på boligerne bliver på cirka 7700 kr. pr. måned for de mindste huse og cirka 8900 kr. pr. måned for de største.

Selvom husene ikke er bygget endnu, oplever Midtjysk Boligselskab allerede stor interesse for de nye boliger i Provstlund.

- Vi havde projektet med på Horsens Messen, og der var en stor interesse for projektet i Lund. De, som var meget interesserede, er kommet på vores almindelige venteliste, da vi ikke laver kontrakter med nogle, før vi ved, hvornår det hele står færdigt, siger Annemette Lehmann Bøgh.

De nye dobbelthuse er netop sendt i udbud, så Midtjysk Boligselskab forventer, at man har valgt en hovedentreprenør til byggeriet i løbet af foråret. Pressefoto
Annonce

Er sikker på udlejning

Midtjysk Boligselskab har også boligafdelinger i Rødtjørnen i Torsted, og boligselskabet oplever i det hele taget stor efterspørgsel på almene lejeboliger i Horsens.

- Vi gør selvfølgelig ikke det her uden, at vi har en rigtig god fornemmelse for, at vi kan leje det ud. Det er også baseret ud fra vores ventelister, siger Annemette Lehmann Bøgh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce