x
Annonce
112

60-årig i retten for forsøg på manddrab: Var for syg til at møde op første gang

En 60-årig mand var for psykotisk til at blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag , hvor han blev sigtet for forsøg på manddrab efter at stukket sin samlever med kniv mere end 20 gange. Fredag var han så i stand til at gennemføre grundlovsforhøret. Foto: Axel Schütt/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Natten til tirsdag blev en 60-årig mand anholdt efter at have stukket sin samlever med kniv mere end 20 gange.

AARHUS: Natten til tirsdag blev en 60-årig mand anholdt efter at have stukket sin samlever mere end 20 gange i både nakke, skuldre, bryst, ryg og hoved.

Overfaldet skete i parrets lejlighed på Rydevænget i Aarhus V, og det var en beboer i opgangen, der alarmerede politiet, da kvinden søgte tilflugt hos hende.

Derfor kunne politiet kort efter anholde manden i parrets lejlighed. Tirsdag skulle den 60-årige fremstilles og grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab, men på daværende tidspunkt havde en læge vurderet, at man var psykotisk og derfor ikke i stand til at opholde sig andre steder end på en psykiatrisk afdeling, blev han fremstillet in absentia.

Fredag formiddag var den 60-årige mand så i stand til at møde i retten, og derfor blev der afholdt et nyt grundlovsforhør, hvor den 60-årige blev varetægtsfængslet i fire uger i surrogat på psykiatrisk afdeling.

Den 61-årige kvinde blev efter overfaldet kørt til behandling på hospitalet, men var uden for livsfare.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Politiet og kommunen advarede om at besøge Den Genfundne Bro: - Hvis der havde været for mange her, var vi gået igen

Annonce