Annonce
Østjylland

6. klasse sendt hjem: Elev på Strandskolen testet positiv for corona

Flere elever og lærere er sendt hjem fra Strandskolen, da en elev er testet positiv for corona. Foto: Google Streetview
En elev på Strandskolen er blevet testet positiv for Covid-19. Derfor er resten af klassen samt syv voksne på skolen sendt hjem i karantæne. Også i Hasle er en elev blevet smittet.
Annonce

RISSKOV:  Strandskolen i Risskov er blevet ramt af corona.

- Vi har i dag konstateret et tilfælde af corona. En pige i en af vores 6. klasser er blevet smittet, og derfor har vi selvfølgelig sendt alle nære kontakter hjem, siger skoleleder Morten Holck Jørgensen til Århus Stiftstidende.

Det betyder, at resten af klassen, samt andre eleven er i relation med, er sendt hjem og nu skal testes for Covid-19.

I første omgang troede man, at der var tale om to elever, men efterfølgende har man fundet ud af, at det kun er én elev, der er positiv. Den pågældende elev har været på udenlandsrejse inden skolestart.

- Alle de voksne, som har været i kontakt med den pågældende elev de seneste to dage, er også sendt hjem, siger Morten Holck Jørgensen, der fortæller, at det drejer sig om syv ansatte.

Annonce

Fortsætter praksis

Lige som eleverne skal de nu vente fire dage, inden de kan få foretaget en test. Herefter skal de blive hjemme, til de har fået svar på testen.

Covid-19 tilfældet på Strandskolen giver ikke anledning til ændring af praksis eller yderligere forholdsregler på skolen.

- Vi har hele tiden haft øget fokus på håndhygiejne og hygiejne i det hele taget, så vi fortsætter, som vi hele tiden har gjort med de retningslinjer, som Styrelsen for Patientsikkerhed har udstukket. Vi følger situationen tæt, ligesom vi er i tæt kontakt med styrelsen og myndighederne, siger Morten Holck Jørgensen.

Smittede i Hasle

Derudover er en elev fra 7. årgang på Hasle Skole fundet smittet.

Det bekræfter skolelederen overfor TV2 Østjylland.

Hele elevens klasse på 22 elever er sendt hjem i karantæne samt de seks medarbejdere, der har sin daglige gang i klassen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Posthuset sætter navn på de otte street food-boder: Der skal kun være én, der serverer indisk

Horsens

Onsdagens corona-tal: Horsens Kommune kravler under bekymringsgrænsen - men det ændrer ingenting

Annonce