Annonce
Erhverv

586 virksomheder skal vænne sig til nyt navn: DI Horsens justerer signalet

Johannes Saugbjerg er formand for den regionale afdeling af Dansk Industri, som justerer navnet, så det bedre signalerer, at afdelingen repræsenterer fire kommuner og ikke bare Horsens. Arkivfoto: Ingeborg Faurholt
Foreningen er den samme, men da den arbejder for erhvervslivets vilkår i fire kommuner, er det tid til at omdøbe DI Horsens, forklarer formanden.

Horsens: Den regionale afdeling af Dansk Industri, DI Horsens, bliver nu til DI Sydøstjylland.

Foreningen er den samme, og som hidtil arbejder den for industrien i både Horsens, Hedensted, Odder og Samsø.

- Vi arbejder jo ikke kun i Horsens, men også i Hedensted, Odder og på Samsø, og derfor synes vi, at DI Sydøstjylland er mere dækkende for de virksomheder og det område, vi repræsenterer, forklarer formand Johannes Saugbjerg i en pressemeddelelse.

Annonce

- Jeg håber, at både virksomhederne og de kommuner, vi dækker og arbejder sammen med, kan se sig selv i det ny navn og vil tage godt imod det, siger formanden.

586 medlemsvirksomheder fra de fire kommuner skal nu vænne sig til det ny navn, og det skal formanden også:

- Det kan da godt være, at jeg kommer til at bruge det gamle navn et par gange her i starten, men vi nok hurtigt vænne os til det ny, siger han.

- I hvert fald giver det god mening, at navnet signalerer, at vi repræsenterer virksomhederne i hele Sydøstjylland, fastslår han.

DI Sydøstjylland er en af i alt 18 regionalforeninger under Dansk Industri. Den ledes af en bestyrelse bestående af direktører fra 14 af medlemsvirksomhederne i de fire kommuner.

Ifølge Johannes Saugbjerg ser hele bestyrelsen frem til at fortsætte arbejdet med at sikre bedst mulige vilkår til at drive virksomhed i både Horsens, Hedensted, Odder og Samsø kommuner - nu bare under nyt navn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce