Annonce
Horsens

52-årig tyv sendt direkte bag tremmer

En 52-årig mand fra Horsens, der er særdeles godt kendt af politiet, blev sendt direkte til afsoning efter et grundlovsforhør tirsdag, der endte med en straksdom. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Kendt tyv lagde alle kort på bordet og fik en straksdom på fem måneders ubetinget fængsel, da han tirsdag blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Horsens.
Annonce

Horsens: Der blev gjort kort proces, da en 52-årig mand fra Horsens tirsdag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

Han fik en straksdom på  fem måneders ubetinget fængsel for to tyveriforhold og blev varetægtsfængslet frem til, at han kan begynde afsoning, oplyser anklager Alexander Lange, Sydøstjyllands Politi.

Manden erkendte i retten at have stjålet en pung i en tandlægeklinik i Vejle torsdag 10. maj.

Fra pungen stjal han et dankort og brugte det fem gange til at købe småting i butikker i Vejle og Horsens for max. 100 kr. pr. gang.

Annonce

Erkendte alt

Mandag var den så gal igen.

Den 52-årige forsøgte at stjæle fra en lejlighed i Randers, men blev opdaget. Ifølge Alexander Lange holdt anmelderen øje med ham og fulgte efter ham, indtil politiet kom.

Manden erkendte begge tyveriforhold, og forud for grundlovsforhøret  meddelte Sydøstjyllands Politi i et tweet, at anklagemyndigheden gik efter en straksdom. Det blev også udfaldet.

Manden er særdeles godt kendt af politiet. Det, kombineret med, at han ønskede at tilstå, er baggrunden for, at han blev fremstillet i grundlovsforhør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Annonce