Annonce
Horsens

51-årige dræbt i motorvejsulykke med fire biler ved Skanderborg

Èn person er fredag eftermiddag blevet dræbt i et større trafikuheld på E45 ved Skanderborg. Arkivfoto

En 51-årige mand fra Odense-området er dræbt ved en alvorlig trafikulykke ved Skanderborg fredag eftermiddag. Kæreste og barn er kørt til Aarhus Kommunehospital.

Skanderborg: En 51-årige mandlig bilist fra Odense-området er afgået ved døden efter en alvorligt trafikulykke på motorvej E45 ved Skanderborg fredag eftermiddag. Ulykken, hvor fire biler var involveret, skete cirka klokken 15.50, lige syd for Skanderborg i det nordlige spor mellem afkørsel 54 Ejer Bavnehøj og afkørsel 53 Skanderborg S.

Den 51-årige modtog behandling på stedet, men det stod hurtigt klar, at han ikke var til at redde. Med i bilen var også mandens 38-årige kæreste og et barn, og de blev kørt med politieskorte til Aarhus Kommunehospital. Ifølge Sydøstjyllands Politi er begge personer tilskadekommet, men ikke alvorligt. De er samtidig informeret om dødsfaldet.

Ved uheldet blev også en kvindelig bilist kørt til Horsens Sygehus, og hun meldes som lettere tilskadekommet.

Annonce

- Folk kører for tæt

Politiet har endnu ikke overblik over årsagen til uheldet, men der er en bilinspektør på stedet, som skal prøve at klarlægge en mulig årsag.

- Vores teori er, at folk kører for stærk og for tæt. Der er sket fire uheld på motorvejen ved Skanderborg i dag, siger Jørn Bystrup.

De øvrige uheld er sket nord for Skanderborg i tidsrummet mellem kl. 14 og 15. Her var der kun tale om materiel skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

112

Beboer overraskede to tyve i stuen

Annonce