Annonce
Hedensted

50 nye lejligheder revet væk længe inden indflytning: Kunne vi finde mere jord, havde vi bygget det dobbelte

Christian Skifter (t.v.) og Hans Jørn Gregersen etablerede GS Boligudlejning i 2003. Siden er hundredvis af nybyggede lejligheder skudt op - og alt er udlejet. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Interessen for at flytte ind i dobbelthuse i Drejergårdshaven i Hedensted overgår alt, hvad GS Boligudlejning tidligere har oplevet.

Hedensted: Selvom de første familier først overtager nøglerne i morgen, og der fortsat er et lille års tid til de sidste lejligheder står klar, er det efterhånden længe siden, GS Boligudlejning kunne melde alt udlejet på Drejergårdshaven.

De i alt 50 dobbelthuse ved Overholmvej i Hedensted har ganske enkelt tiltrukket sig så stor interesse, at ventelisten rundede 100 personer allerede inden, der var gravet så meget som et enkelt hul i jorden.

Og selvom firmaet er vant til at blive rendt lettere over ende, når de går i gang med nye projekter, kan intet dog bare tilnærmelsesvis måle sig med Drejergårdshaven.

Annonce

- Forventningen var selvfølgelig, at der ville være fin interesse, men jeg har aldrig oplevet noget så voldsomt. Folk har skrevet lejekontrakter på en sokkel, og vi kunne have lejet det dobbelte ud. Det har overgået min vildeste fantasi, siger medejer Christian Skifter.

Mangler bare jord til mere

Drejergårdshaven er blot ét ud af adskillige lejlighedsbyggerier i postnummer Hedensted den seneste og kommende tid.

På den såkaldte Aldi-grund står 33 lejligheder i fire plan snart klar, mens Lejerbo har 30 nye lejligheder udlejet i Remmerslund, hvor yderligere godt 130 boliger er under opførelse.

Ligeledes barsles der med større projekter med lidt længere perspektiver ved blandt andet Constantiavej, Vejlevej og Vestre Ringvej bestående af hundredvis af lejligheder.

Alligevel står Christian Skifter fortsat med ønsket om selv at finde flere mursten frem.

GS Boligudlejning

Ejes af Christian Skifter og Hans Jørn Gregersen.

Har hovedkontor ved Daugård og har eksisteret siden 2003.

Bygger udelukkende nye lejeboliger, som ud over Hedensted er at finde i mindre byer som Uldum, Daugård, Lindved, Korning, Kragelund og Øster Snede.

Eneste hurdle i bestræbelserne er den ret så væsentlige, at det ikke har været muligt at finde arealet til det.

- Vi har desværre ikke kunne finde mere jord i Hedensted. Var det tilfældet, havde vi hjertens gerne sat gang i mere, siger Christian Skifter.

Annonce

Pris, kvalitet og beliggenhed

Lejlighederne breder sig over 100-120 kvm med tre-fem værelser som henvender sig til alt fra børnefamilier til seniorer.

Huslejen ligger typisk på godt 10.000 kr. om måneden, og for pengene får man et lavenergibyggeri som er bygget ud fra devisen, at ejerne selv har lyst til at bo der.

Vi er vant til at have alle vores byggerier lejet ud, inden det står færdig. Men at interessen for Drejergårdshaven har været så massiv, er på alle mulige måder overraskende.

Christian Skifter, medejer, GS Boligudlejning

Det betyder blandt andet, at materialevalget ifølge Christian Skifter er en my over det forventelige i en lejebolig, alle carporte er forberedt til opladning af elbiler, og der er sågar trukket strøm i haven til en robotplæneklipper.

- Interessen er nok en sammensurium af, at vi har gode boliger med en god beliggenhed til den rigtige pris. Det er jo et super hyggeligt sted, hvor man kun er syv minutter på gåben fra både byen og togstop, siger Christian Skifter.

Selvom alle boliger er reserverede, og der ligeledes er en længere venteliste, kan man fortsat blive skrevet op til boligerne, i fald nogen skulle springe fra.

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Navne For abonnenter

Manden, der bragte ægte crepes til Danmark, er død: Christian tændte millioner af stjerner gennem sit liv

Nye regler betyder at mange coronapas udløber søndag

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Annonce