Annonce
Brædstrup

50-70 børn og unge mangler frivillig leder

Nim Multihus lægger halplads til ungdomsklubben hver onsdag aften i Nim, hvor omkring 50 til 70 børn hver uge kigger ind. Arkivfoto

Anita Sørensen, som har drevet Nim Ungdomsklub igennem de seneste små fire år, stopper til sommer som frivillig leder. Nu er jagten gået ind efter en ny leder, som skal sikre den selvstændige klub for børn og unge.

Annonce

Nim: Når Nim Ungdomsklub starter op efter sommerferien, bliver det med en ny leder ved roret. Anita Sørensen, som har drevet ungdomsklubben siden 2015, flytter nemlig fra Nim til Horsens, og hun har derfor besluttet at trække sig.

- Ungdomsklubben har været lidt af et hjertebarn for mig, og jeg vil helt sikkert komme til at savne ungerne. Da jeg startede, var vi mellem 15 og 25 børn til en klubaften. Siden er det lykkedes os at tiltrække børn fra de andre oplandsbyer som Lund, Rask Mølle, Brædstrup og Aale, så vi nu er mellem 50 og 70 til klubaftenerne, siger Anita Sørensen.

Ungdomsklubben har været lidt af et hjertebarn for mig, og jeg vil helt sikkert komme til at savne ungerne.

Anita Sørensen, leder af Nim Ungdomsklub
Annonce

Selvstændig klub

Nim Ungdomsklub startede i 2012 som en selvstændig klub for børn og unge efter en længere periode i dvale. Klubben tilbyder forskellige aktiviteter inden for bordtennis, bordfodbold, en hal til fysiske udfoldelser og et stort udeområde til fri leg.

Derudover arrangerer klubben filmaftener, biografture, besøg i skøjtehal og forskellige ture for børnene i området. Hvis ungdomsklubben i Nim skal fortsætte som selvstændig klub, er der afgørende at finde en ny leder.

- Nim Ungdomsklub er en lille undergruppe af ungdomsskolen i Horsens, hvor vi får en lille sum penge. Hvis ungdomsskolen overtager klubben, vil der blive lønnede medarbejdere, og der kommer ændrede åbningstider, og klubben skal indrette sig under de vilkår, der er i ungdomsskolen i Horsens. Mens vi i dag har fuldstændigt frie tøjler og det er kun fantasien, som sætter grænser for os, siger Anita Sørensen.

Annonce

Mange frivillig-timer

Ifølge Anita Sørensen skal den kommende klubleder have en stor lyst til at arbejde med børn og unge og ikke mindst være villig til at ofre mange timer på at skabe aktiviteter for børnene.

- Det skal være en person, som brænder for det, for der går rigtig mange frivillige timer i det. Det er ikke kun et par timer, når der er klubaften. Der er også at planlægge hele året, og alle de praktiske ting, der skal gøres. Der er meget organisering i at være frivillig leder i ungdomsklubben, så det skal man kunne lide, siger Anita Sørensen.

Den nye ungdomsleder skal være på plads til sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce