Annonce
Østjylland

50.000 skuffede gæster: Kæmpe hestemarked aflyst

Det traditionsrige og velbesøgte Hammel Hestemarked bliver ikke til noget i år. Arrangøren kan ikke se sig ud af, at Fase 4 af regeringens genåbning under coronakrisen trækker ud. Foto: Kim Haugaard/Scanpix
Hammel Hestemarked er aflyst. Den lokale klub Hammel GF mister flere hundrede tusinde kroner.

FAVRSKOV: Hammel Hestemarked, der hvert år i begyndelsen af september samler omkring 50.000 gæster til karruseller, boder, sjov og ballade, bliver aflyst. Corona får skylden.

-  Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020. Frijsenborgløbet og Hestemarkedsbanko, som jo er en meget stor del af Hestemarkedet, er naturligvis også aflyst, skriver Hammel Hestemarked på sin hjemmeside.

- Ud fra den sidste tids større stigning i antal Corona smittede i blandt andet det østjyske område, forventer vi at myndighederne udsætter fase 4 i genåbningen af samfundet.
En genåbning som beskrevet i fase 4, der gjorde det muligt at gennemføre Hammel Hestemarked, med en del restriktioner og sikkerhedstiltag. Det er desværre ikke muligt nu, på nogen måde, skriver folkene bag det traditionsrige marked.


Vi havde også en plan B i skuffen, med et mindre marked/byfest. Det er desværre heller ikke forsvarligt at gennemføre nu

Styregruppen, Hammel Hestemarked


Hammel GF, den lokale idrætsforening, vil miste "lidt", som arrangøren skriver. Normalt tjener markedet omkring 200.000 kroner gennem de ulønnede folk, der giver en hånd med på det populære marked.

- Vi havde også en plan B i skuffen, med et mindre marked/byfest. Det er desværre heller ikke forsvarligt at gennemføre nu, skriver Styregruppen.

Markedet skulle have fundet sted 3.-4. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce