Annonce
Horsens

50-årig truet og skubbet ved lystfiskersø

Arkivfoto

Lundum: Det skulle ellers være så fredfyldt at befinde sig ved søen.

Men temperamentet kogte åbenbart over, da to parter fredag eftermiddag kl. 13.55 tørnede sammen ved Lundum Lystfiskersø på Torpvej.

Her befandt en 50-årig mand fra Horsens sig, og ifølge Sydøstjyllands Politi røg han ind i nogle uoverenstemmelser med to mænd.

Det er uvist, hvad de kom op at toppes over, men i hvert fald blev den 50-årige skubbet ned på jorden og slog sit højre knæ.

Herefter forlod de to kamphaner stedet med ordene: "Hvis du følger efter os, slår vi dig ihjel", oplyser politikommissær Mich Klausen.

Mændene kørte fra området i en sort Fiat med hul i udstødningen og efterlod desuden en coladåse.

- Så vi har sikret både fingeraftryk og dna, så de kan lige så godt henvende sig til os, opfordrer Mich Klausen.

Han hører også gerne fra vidner til episoden. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tirsdag morgen går alting lidt hurtigere på hsfo.dk

Nye briller, ny frisure eller et slips, der matcher efterårets farver - de fleste af os trænger til at få vores "look", som det hedder på nydansk, forfrisket en gang imellem. Og det gælder såmænd også Horsens Folkeblads hjemmeside, www.hsfo.dk, som tusindvis af horsensianere - flere og flere - klikker ind på hver dag. Den tekniske stab, der designer hjemmesiden, har arbejdet længe og målrettet med en opdatering, og i morgen tidlig, tirsdag klokken 4, går det nye hsfo.dk så i luften. Helt synligt vil det være, at hjemmesiden har fået nyt design og nye skrifter - men opdateringen indeholder også en række tekniske forbedringer, som vil komme læserne til gavn. Først og fremmest er den nye hjemmeside endnu hurtigere med nyhederne end den nuværende. Nyhederne kommer hurtigere ud i verden, når vi på redaktionen trykker "offentliggør" - og hjemmesiden reagerer mere tjept, når du som læser klikker på artikler og/eller billeder. Det nye design gør det samtidig muligt for os at præsentere flere nyheder ad gangen, især for dem, der følger med på en pc. Den nye hjemmeside er naturligvis også tilpasset iPads og mobiltelefoner, men her sætter skærmstørrelsen en begrænsning for antallet af overskrifter. Det bliver nemmere at finde frem til dagens e-avis, hvor man kan bladre gennem siderne ligesom i den trykte avis. E-avisen får simpelthen en fast kasse på forsiden. Som noget nyt er det muligt at få en digital assistent - "hun" hedder Athena - til at læse nyhederne op. Det kan både være en fordel for dem, der måtte have svært ved at læse, og for dem, der for eksempel vil høre nyt, mens de kører bil. Endelig bliver det nemmere for læserne at udnytte og tilpasse vores nyhedsbreve, hvor man hver dag får en e-mail med de vigtigste overskrifter. Vi ved, at mange af jer, der læser den trykte avis, også følger med på nettet. Og vi håber og tror, at I vil synes godt om det nye hsfo.dk. Skulle der vise sig børnesygdomme - så tøv ikke med at kontakte redaktionen eller avisens Kundeservice. God fornøjelse i morgen klokken 4.

Odder

Digt, drama og dokumentar på Egmont Højskolen: Kunst kan lære unge at blive hørt

Annonce