Annonce
112

Efter storstilet politiaktion: 50-årig fængslet for at hoste og kaste snotpapir efter betjente

Et større område omkring Ingerslevs Plads i Aarhus blev mandag spærret af. Foto: Morten Svith
En større afspærring på Frederiksbjerg mandag endte med, at en 50-årig hostede ad et hold betjente og sagde, at han havde corona.
Annonce

AARHUS: En 50-årig mand bliver tirsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør og sigtet for vold mod politiet. Det fortæller Østjyllands Politi på Twitter.

Mandag eftermiddag blev et område omkring Ingerslevs Plads i midtbyen afspærret, og politiet mødte talstærkt op. De havde fået en anmeldelse om, at den 50-årige havde et skydevåben i sin lejlighed, og at hans familie var bekymrede for ham. Det var dog ikke på grund af et våben, at han blev sigtet efter straffelovens paragraf 119, der handler om vold og trusler mod politiet, fortæller Jakob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi.

- Vi trænger ind i lejligheden til manden, og der hoster han ad betjentene og pudser næse i et stykke papir, som han kaster efter dem og siger, at han har corona, siger han.

Den 50-årige blev anholdt efter en times tid, og efter en ransagning fandt politiet ingen skarpladte våben hos ham. Man fandt dog en hardballpistol.

Han blev varetægtsfængslet i fire uger, men nægtede sig skyldig og kærede kendelsen

Det var i ejendommen her, som ligger på Montanagade, at den 50-årige blev anholdt. Foto: Google Maps
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce