Annoncørbetalt indhold

5 ting du kan lave, når du keder dig

Dette indhold er sponsoreret

Vi alle kender til det at kede sig. Man går og har timer, måske dage, hvor man ingen planer har, og er derfor allerede forberedt på, at skulle kede sig. Men fortvivl ej, vi kommer i denne artikel med fem fede ting du kan lave, hvis du keder dig. Så nu er du reddet, hvis du bare troede du skulle kigge ud i den blå luft den næste tid.

Gå en lang tur

Det kan sommetider være svært at tage sig sammen til, men når man endelig gør det, fortryder man aldrig at være draget ud på den gåtur. Hvis man er træt af alle sine sædvanlige ruter i dagligdagen, kan man eventuelt tage ud til den nærmeste skov, eller et andet sted med dejligt natur, og gå derude. Så får man også set noget andet, og får et tiltrængt afbræk fra ens hverdag. Gåture har som oftest en beroligende effekt, og kan nærmest virke som terapi, da man er så velbefindende bagefter.

Øv dig

Hvad vil du ønske du kunne finde ud af, eller hvad vil du rigtig gerne være bedre til? Spørg dig selv om dette, og øv dig på hvad end svaret til dette er. Øvelse gør til mester, som man siger, og få derfor det meste ud af din tid, og øv dig på det du gerne vil være god til.

Læs en god bog

Gode bøger er der mange af, så det er bare med at komme i gang. Vurder om du er mest til faglitteraur eller skønlitteratur, og lån eller køb en god bog indenfor den genre. At læse er super afslappende samtidig med det er givende. Man bliver nemlig altid klogere af at læse, så det er bare med at gå i gang og suge viden til sig. Derudover findes der altså ikke noget bedre end når man bliver rigtig fanget at en god bog med en god historie.

Surf på internettet

Denne aktivitet er nærmest den bedste aktivitet til ren tidsfordriv. Du kan søge på wikipedia og blive klogere, møde nye mennesker på diverse datingsider eller tjekke dine venners profiler og billeder ud på facebook. Internettet har en uendeligt variation af aktiviteter, så det handler bare om at bruge nettet til lige det der interesserer dig.

Med disse 5 ting har vi reddet dig fra kedsomheden. Det er blot at vælge en eller flere af disse ting ud og så give sig i kast med denne aktivitet.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.