Annonce
Hedensted

49-årig varetægtsfængslet for indbrud og hjemmerøveri: Formodet medgerningsmand fortsat på fri fod

En 49-årig mand fra Horsens blev tirsdag varetægtsfængslet i fire uger. Foto: Søren E. Alwan
Mand fra Horsens erkendte under grundlovsforhør blandt andet et indbrud på Vestergade i Løsning, men nægtede sig skyldig i et forsøg på hjemmerøveri samme sted dagen efter.
Annonce

Løsning: En 49-årig mand fra Horsens er tirsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger ved retten i Horsens. Manden er sigtet for fire indbrud i henholdsvis Løsning og Horsens samt et forsøg på et hjemmerøveri.

Da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, er det i skrivende stund blot sigtelsen, der er offentlig.

Heraf fremgår det, at manden ifølge anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi står bag tre indbrud i Horsens i perioden mellem 6. juni og 9 juni, hvilket han under grundlovsforhøret dog nægtede sig skyldig i.

Til gengæld har den 49-årige erkendt et indbrud på Vestergade i Løsning begået 25. juli. At der dagen efter tilfældigvis var et forsøg på et hjemmerøveri på præcis samme adresse, kendte han dog ikke noget til, lod han forstå.

Manden blev anholdt mandag, men anklagemyndigheden vil på grund af den videre efterforskning ikke komme nærmere ind på, hvordan man kom på sporet af ham, eller hvorfor han kædes sammen med de øvrige indbrud.

Det skyldes blandt andet, at der fortsat menes at være en ukendt medgerningsmand på fri fod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce