Annonce
Navne

Hamlet Protein skifter direktør: Hollænder står nu i spidsen

Søren Munch var administrerende direktør i 10 år og økonomidirektør i flere år før det. Efter aftale med bestyrelsen har han nu overdraget direktørposten til en anden. Arkivfoto
49-årig hollænder afløser Søren Munch, der har været administrerende direktør for Hamlet Protein i 10 år.
Annonce

Horsens: Horsens-virksomheden Hamlet Protein har skiftet ud i toppen.

Bestyrelsen har udnævnt hollandske Erik Visser, 49 år, som administrerende direktør for virksomheden, der laver sojabaserede specialproteiner til brug i foder til unge produktionsdyr.

Firmaet har hovedkvarter og fabrik på Saturnvej i Horsens og ydermere fabrik i Ohio, USA, samt kontor i Qingdao i Kina.

Den ny direktør afløser Søren Munch, der havde topjobbet i godt 10 år efter først at have været økonomidirektør i firmaet.

Erik Visser. Pressefoto
Annonce

Har indgået aftale med Søren Munch

I en pressemeddelelse oplyser Hamlet Protein, at bestyrelsen har indgået en aftale med Søren Munch om at forlade sin direktørstilling.

- På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne takke Søren for at have skabt grundlaget, hvorpå Hamlet Protien har opbygget sin skalerbare forretning og positioneret den til fremtidig vækst, udtaler bestyrelsesformand Kjeld Johannesen.

Om den ny direktør siger formanden:

- Erik har haft stillinger i forskellige multinationale selskaber rundt om i Europa og Latinamerika og har stor erfaring inden for dyrefoderindustrien takket være hans ledende funktion hos Provimi, Nutriad og Adisseo. Vi er overbeviste om, at Eriks brancheviden og netværk, globale orientering og drive gør ham yderst velegnet til at hjælpe Hamlet Protein med at effektuere sin vækstdagsorden.

Hamlet Protein er ejet af Altor og Goldman Sachs, der i 2015 købte virksomheden fra kapitalfonden Polaris og grundlægger Ole Kaae Hansen.

- Det er en ambitiøs virksomhed med stærk støtte fra sine investorer. Jeg glæder mig til at blive en del af den dygtige gruppe af fagfolk og til at arbejde sammen med dem for at udvide virksomheden på tværs af de globale markeder, siger Erik Visser i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce