Annonce
Østjylland

47-årig blev omringet af biler og fik skruetrækker gennem ruden: Politi søger vidner til road rage-episode i Brabrand

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM
Østjyllands Politi har brug for hjælp til at afklare en voldsom episode i Brabrand tirsdag.
Annonce

AARHUS: En 47-årig bilist fik sig ifølge en anmeldelse til politi en slem forskrækkelse tirsdag eftermiddag i det vestlige Aarhus.

Ifølge den 47-årige mand havde han været involveret i en road rage-lignende episode på Sintrupvej i Brabrand, som var endt med, at han havde fået en skruetrækker gennem ruden.

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte klokken 15.00 til stedet, og her fik man øje på en bil, der svarede til beskrivelsen på den angribende bil, der kom kørende i modsatte retning, og betjenten vendte derfor hurtigt om, satte efter bilen og fik den standset.

I bilen sad en 23-årig mandlig bilist. Den 23-årige havde ikke sikkerhedssele på, men til gengæld havde han en afklippet sikkerhedssele-spænde i låsen ved førersædet. Ved siden af førersædet fandt betjentene en skruetrækker. Den 23-årige nægtede selv at havde været i en konfrontation med en anden bilist.

Betjentene kørte herefter til Sintrupvej, hvor de mødte den 47-årige mand, hvis forrude tydeligt havde et hul med knust glas omkring. Den 47-årige forklarede, at han var kommet kørende i sin bil, da han blev opmærksom på en bagfrakommende, sort bil der kørte meget hasarderet, kørte ud og ind mellem biler på en måde, så de modkørende biler måtte trække ud i rabatten for ikke at blive påkørt.

Den 47-årige noterede derfor bilens nummerplade, da han syntes, det hele så for farligt ud. Da han kørte videre lagde han mærke til en hvid bil, der ligeledes kørte meget hurtigt. Han forklarede politiet, at det virkede som om, at personerne i den hvide og sorte bil kendte hinanden. Den sorte bil foran ham bremsede pludselig op, hvorefter den hvide bil kørte foran ham, så de nu begge spærrede vejen for ham. Føreren af den sorte bil steg ud og løb hastigt imod ham med et "vildt blik" i øjnene.

Den 47-årige så, at han havde hævet armen og holdt en metalgenstand i hånden. Den 47-årige var meget utryg ved situationen og forklarede, at manden havde et meget aggressivt og truende kropssprog. Manden fra den sorte bil slog nu metalgenstanden, der lignede en skruetrækker, ned gennem forruden på den 47-åriges bil, så den splintredes. Herefter kørte både den hvide og den sorte bil fra stedet.

Østjyllands Politi er lige nu i gang med at efterforske sagen nærmere – blandt andet for at fastlægge den 23-åriges rolle. Har man set episoden, hører politiet derfor gerne fra en på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce