Annonce
Navne

46-årig bliver ny kommunaldirektør i Skanderborg Kommune

Lars Clement. Pressefoto

Skanderborg: Lars Clement, 46 år, Risskov, tiltræder pr. 1. maj som kommunaldirektør i Skanderborg Kommune, hvor han var medlem af direktionen fra juni 2015 til august 2016.

Han skifter fra en stilling som kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Lars Clement. Han matcher værdierne og den måde, vi tænker kommune på i Skanderborg. Lars er fagligt dygtig, og han har vigtige erfaringer med fra Mariagerfjord Kommune, som giver ham et stærkt udgangspunkt i forhold til at håndtere de udfordringer, vi står med, siger borgmester Frands Fischer i en pressemeddelelse, hvori han uddyber:

- Som topchef er han rigtig god til at lede gennem relationer. Han er fantastisk til at møde folk i øjenhøjde, og vi får en kommunaldirektør, som vægter dialogen med foreninger, borgere og erhvervsliv. Det passer rigtigt godt i forhold til vores vision "Mennesker møder mennesker". Jeg er sikker på, at Lars Clement også bliver en værdifuld medspiller for samarbejdet i byrådet.

Lars Clement udtaler i pressemeddelelsen:

- Det var svært at rejse fra Skanderborg Kommune, da jeg blev kommunaldirektør i Mariagerfjord. Jeg vidste, at jeg gerne ville tilbage, hvis det blev muligt.

- I Skanderborg Kommune er tillid ikke bare noget, man taler om, men noget man giver og forventer tilbage. Det passer i den grad til min ledelsesstil og mine ledelsesmæssige værdier.

- Som ny kommunaldirektør vil jeg sammen med byrådet, kommunens ledere, medarbejdere, borgere og virksomheder sikre, at vi udnytter Skanderborgs potentiale som vækstkommune. Men jeg vil også arbejde hårdt for, at vi håndterer de udfordringer, der følger af væksten, og som risikerer at komme med en ny udligningsreform.

Lars Clement, der er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet, bor i Risskov med sin familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Buketten erstatter festen og blomsterne bringes ud i bilen: Alternative løsninger hitter i havecentrene

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Annonce